27 / 04 / 2024

Enerji Etkin semineri

Enerji Etkin semineri

2014 Alman-Türk Araştırma, Eğitim ve İnovasyon Yılı Enerji Etkin Kentsel çerçevesinde Nevşehir'de Planlama Uygulamaları Semineri düzenlendi. Düzenlenen kampanyaya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK destek verdi.

Kentsel dönüşümle kuraklığın önüne geçebiliriz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla akıllı ve çevreci bir şehir kurulabilecek. Dijitalleşen çağla birlikte evler de akıllanıyor. Kuraklığın kapımızı çalmaya başladığı bir dönemde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları enerji etkin bir biçimde değerlendirilebilecek.

ÇEDBİK Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri 28 Ekim'de!

ÇEDBİK, seminer etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Dernek 28 Ekim'de Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri düzenliyor.

GYODER'in 'Binalarda Enerji ve Kaynak Verimliliği' semineri 12 Haziran'da!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Binalarda Enerji ve Kaynak Verimliliği' başlıklı seminer 12 Haziran günü online olarak ZOOM uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilecek....

Konutların küresel elektrik tüketimindeki payı yüzde 50’yi geçti!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından düzenlenen Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nda “Enerji Etkin, Ekolojik Çatı ve Cephe Sistemleri” ele alındı. 

Konforlu ve enerji verimli yapılar için yalıtım şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ısı yalıtımının öneminden bahsetti. Şen, ''konforlu ve enerji verimli yapılarda sürdürmek istiyorsak; ısı, su, ses ve yangın yalıtımının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamalıyız" dedi.

6 ilde binalarda enerji verimliliği semineri düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, binalarda enerji verimliliğinin artırılmasına yönelik, farklı iklim bölgelerini temsilen 6 ilde seminerler düzenlenecek.

Gayrimenkul'de Dijital Pazarlama Eğitim Semineri 9 Haziran'da!

Gayrimenkul sektöründeki eğitim ile digital pazarlama yöntemleri ve kampanyaların etkin planlaması konularında bilgilenme fırsatı sunan ''Gayimenkul'de Digital Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci'' eğitim semineri 9 Haziran'da.

Gayrimenkulde Etkin Planlama Süreci semineri 9 Haziran'da!

Tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. GYODER Akademi, "Gayrimenkulde Dijidal Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci" eğitim semineri verecek. Seminer 9 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Kadir Has Üniversitesi gayrimenkul sertifika programı düzenliyor!

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk, Finansman, Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Samsun'da Binalarda Enerji Verimliliği Eğitim Semineri yapıldı!

ENPI Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında gerçekleştirilen Karadeniz Havzası Binalarda Enerji Verimliliği Planı çerçevesinde Yapı Denetimi ve Binalarda Enerji Verimliliği Eğitim Semineri Programı gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa’da Enerji Tasarrufu Semineri düzenlenecek!

‘Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler: Cephelerde Isı Yalıtımı ve Yangın Güvenliği’ semineri 21 Ekim 2015 Çarşamba saat 09.30’da Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak.

Kentsel dönüşüm ve enerji verimliliği semineri başladı!

4 Ekim'e kadar sürecek "RAL CRC 2015 İstanbul" ilk defa Türkiye'de gerçekleştiriliyor. Fuarda "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" konusu ele alınacak.

Enerji Verimliliği Derneği 15. şubesini Van'da açtı!

Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği, geçtiğimiz şubat ayında açılan Adana Şubesi’nin ardından, Van’da on beşinci şubesini açtı.

Enerji Etkin semineri Haberi

Enerji Etkin semineri

2014 Alman-Türk Araştırma, Eğitim ve İnovasyon Yılı Enerji Etkin Kentsel çerçevesinde Nevşehir'de Planlama Uygulamaları Semineri düzenlendi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın destek verdiği Kapadokya Lodge otelde düzenlenen seminere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Daire Başkanı Alı Özkır, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek ve Türkiye ve Almanya'daki üniversitelerde bulunan bilim adamları katıldı. 


Muşkara...