12 / 03 / 2025

Enerji Verimliliği Derneği şubeleri

Enerji Verimliliği Derneği şubeleri

Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği, geçtiğimiz şubat ayında açılan Adana Şubesi’nin ardından, Van’da on beşinci şubesini açtı.

Enerji Verimliliği Derneği Adana’da şube açtı!

Enerji Verimliliği Derneği’nin Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak, bilimsel ve teknik araştırmalar yaptırmak ve sonuçlarını kamu kuruluşları ve vatandaşlar ile paylaşarak verimliliği arttırmak için14.Şubesi Adana’da a

Enerji Verimliliği Derneği; Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne’de şube açtı!

Bilinçli enerji kullanarak kaynak israfını önlemek amacıyla yola çıkan Enerji Verimliliği Derneği, geniş kitlelere ulaşmak ve halkı bilgilendirmek için şubeleşme atağına başladı. Dernek, Trakya Bölgesi’nde üç şube birden açarak şube sayısını 14’a çıkardı.

Enerji Verimliliği Derneği şubeleri Haberi

Enerji Verimliliği Derneği şubeleri

Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak, ayrıca bilimsel ve teknik araştırmalar yaptırmak ve sonuçlarını kamu kuruluşları ve vatandaşlar ile paylaşarak verimliliği arttırmak için tüm Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği, geçtiğimiz şubat ayında açılan Adana Şubesi’nin ardından, Van’da on beşinci şubesini açtı.


Nitelikli teknik altyapısı ve güçlü yönetimi ile başarılı kampanyalar ve etkinlikler düzenleyerek toplum üzerinde enerji verimliliği konusunda kısa zamanda farkındalık oluşturmayı başaran Enerji Verimliği Derneği’nin yeni şubesi Enerji Verimliliği Derneği Başkan Vekili  Adnan Ersoy Ulubaş’ın katılımıyla Van’da açıldı.


Enerji Hanım, Enerji Çocuk, Enerji Verimli Ulaşım ve Enerji Verimli Sanayi’den oluşan Enerji Takımı ile Türkiye’nin dört bir yanında etkin projeler gerçekleştiren Enerji Verimliliği Derneği’nin şube sayısı, Van’da açılan şubeyle beraber 15 oldu.


Enerji Verimliliği Derneği ve Milli Eğitim...