23 / 04 / 2024

enez şantiye kaza

enez şantiye kaza

Edirne Enez ilçesinde iki hafta önce 18 Ekim' de şantiyenin banyosunda yer alan şofben tüpünün patlaması sonucu ağır yaralanan Mehmet Sıddık Güler, yaşamını yitirdi.

Enez Fatih Camisi yıl sonunda açılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restorasyonuna 2016 yılında başlanan Enez Fatih Camisi yıl sonunda hizmete açılacak.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Karmod, Bahreyn’de 3 ayrı şantiye bina projesini tamamladı!

Karmod, Basra Körfezi'nde ada ülkesi olan Bahreyn’de üç ayrı şantiye binası projesini tamamladı ve teslimlerini gerçekleştirdi.

Şantiye Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şantiye Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Manduz ve Öztürk Karataş ortaklığında kuruldu.

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Şantiye şefi aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işini üstlenebilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik kapsamında şantiye şefi, görev yaptığı ilin dışında başka bir ilde görev alamayacak, aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işinin şantiye şefliğini üstlenebilecek.

Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugünkü 30702 sayılı Resmi Gazete'de Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik yayımlandı. 

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

Enez Kaplan: Özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapılıyor!

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nun bütçeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaplan, özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapıldığını söyledi. 

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

enez şantiye kaza Haberi

enez şantiye kaza

Edirne'nin Enez ilçesinde iki hafta önce şantiyenin banyosunda bulunan şofben tüpünün patlaması sonucu ağır yaralanan Mehmet Sıddık Gülsever, tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.


Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanık ünitesinde tedaviye alınan Gülsever, 15 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.


Çataltepe Mahallesi'nde, 18 Ekim'de şantiyede kalan işçiler, prefabrik evdeki şofben tüpünü değiştirdikleri sırada gaz kaçağı nedeniyle patlama meydana gelmişti. Patlamada Mehmet Sıddık Gülsever (51), Yasin Ceber (35), Barış İşleyen (28) ve Şaban Arık (24) yaralanmıştı.


Vücudunda 3'üncü derece yanık oluşan Gülsever, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk...