25 / 04 / 2024

enflasyon oranları ne zaman açıklanacak

enflasyon oranları ne zaman açıklanacak

Mayıs ayı tüketici fiyat endeksi raporu için gözler Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) çevrildi. Bilindiği üzere her ay enflasyon oranı, tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim ile hesaplanmaktadır. Peki Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Enflasyon oranları 4 Nisan'da saat 10:00'da açıklanacak!

Yenilenen konut kira sözleşmelerinde kira bedeline ÜFE oranları baz alınarak zam yapılıyor. Bu oranları her ay TÜİK açıklıyor. Enflasyon oranları 4 Nisan'da saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları 3 Ekim'de saat 10:00'da açıklanacak!

Kira artış hesaplamalarında kullanılan enflasyon oranları, her ay Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanıyor. Eylül ayı dönemine ait Enflasyon oranları 3 Ekim'de saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları yarın açıklanacak!

Kira hesaplamalarında kullanılan enflasyon oranları her ayın 3'ünde; bu tarihin hafta sonuna gelmesi halinde ise takip eden ilk iş gününde açıklanıyor. Buna göre enflasyon oranları yarın açıklanacak...

Enflasyon oranları 4 Ağustos'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Meskenlerde yapılacak kira artış oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan ÜFE oranları baz alınarak yapılıyor. Yeni enflasyon oranları 4 Ağustos'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Enflasyon oranları 3 Temmuz'da saat 10:00'da açıklanacak!

İşyeri ve mesken kiralamalarında yapılacak yıllık zamlar, enflasyon oranlarına göre yapılıyor. Enflasyon oranları, TÜİK tarafından açıklanıyor. Yeni enflasyon oranları 3 Temmuz'da saat 10:00'da açıklanacak...

Aralık 2023 konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar?

Bankalardan kredi almak isteyenler güncel faiz oranlarını mercek altına aldı. Peki, 2023'te konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL?

Belli bir para birikimi olan ve bu parayı katlamayı planlayanların yeni adresi mevduat hesapları oldu. Peki, Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL? İşte detaylar...

Enflasyon verileri ne zaman saat kaçta açıklanacak? 2023 Eylül enflasyon rakamları ne zaman belli olacak? 

Ekim ayının ilk haftasında Eylül ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı enflasyon verileri ne zaman belli olacak? 

Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? 

Konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlayan kredi türü olarak tanımlanan konut kredisinin ne zaman düşeceği ev alacak kişiler tarafından merak ediliyor. Peki, Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? İşte detaylar...

Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Haziran 2023 enflasyon verileri son dakika!

Milyonlarca kişi TÜİK tarafından açıklanacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağını merak  ediyor. Peki Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman saat kaçta açıklanacak? Haziran 2023 enflasyon verileri son dakika!

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Haziran ayı enflasyonunda son dakika şoku! TÜİK resmen açıkladı! Yeni enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), daha önce 3 Temmuz'da açıklanması planlanan Haziran ayı enflasyon rakamları için tarihin değiştiğini açıkladı. Peki Haziran 2023 enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

Mayıs ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 

Mayıs ayı enflasyon seviyeleri yakın mercek altında. Emekli, memur ve dolaylı olarak tüm herkesin yeni aylığını tespit edecek altı aylık enflasyon verileri için geri sayım başladı. Peki mayıs ayı enflasyon seviyesi ne zaman açıklanacak? 

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak? Mayıs ayı enflasyon beklentileri açıklandı mı? 

Enflasyon oranları için yapılan son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor. Peki Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak?

ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

ABD enflasyon oranı Nisan ayı verielri merak konusu olmaya devam ediyor. ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması! Yüzde 45'in altına gerilemesini bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den kritik enflasyon mesajı geldi. Peki "Nisan ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? TÜİK Nisan ayı rakamları hangi gün belli olacak? İşte detaylar...

enflasyon oranları ne zaman açıklanacak Haberi

enflasyon oranları ne zaman açıklanacak

Enflasyondaki hızlı artış, agresif bir şekilde faiz oranlarını yükseltmesine neden oluyor. Enflasyondaki artışın en önemli iki nedeni, pandemi ve tedarik zinciri sorunlarından kaynaklanan talep artışı oldu. Pandemi sürecinin gevşemiş olması ve vaka sayılarının düşmesi ile birlikte enflasyon oranlarında düşüş olması bekleniyor. Peki Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak, yükseliş mi düşüş mü yaşanacak, beklenti ne yönde?

Enflasyon oranının bu yılın geri kalanında daha da gevşemesi bekleniyor, ancak muhtemelen 2022'yi yaklaşık %6,3 gibi yüksek bir oranla kapatacak. 2023'te oranın daha hızlı düşmesi, yıl sonuna kadar %3,0'a düşmesi gerekiyor. Daha yüksek konut maliyeti, enflasyon oranlarını bir süre daha yüksek tutacak.

ENFLASYON ORANLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Mayıs ayı enflasyon oranları TÜFE tahmini 3 Haziran 2022 tarihinde Cuma günü borsalar açılmadan önce açıklanacak.

MAYIS AYI...