16 / 04 / 2024

enflasyon oranları

enflasyon oranları

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı enflasyon rakamları piyasaların radarında yer alıyor. Her ayın ilk haftası içerisinde açıklanan enflasyon rakamlarıyla kira artış oranları ve memur maaş zammı hesaplamaları yapılıyor. 

Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? İşte şubat ayı enflasyon beklentisi 

Şubat ayı enflasyon beklentisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. TÜİK tarafından her ay açıklanan enflasyon rakamları için geri sayım başladı. Mart ayının ilk haftası açıklanacak, şubat ayı enflasyon rakamları, piyasaların radarında yer alacak. 

Enflasyon oranları 3 Ekim'de saat 10:00'da açıklanacak!

Taşınmaz malını kiraya veren mal sahipleri, kira sözleşmesinin senelik olarak yenilenmesi halinde kira bedelinde zam yapma hakkına sahip oluyor. Kira enflasyon oranları 3 Ekim'de saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları 3 Mayıs'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Enflasyon oranları, her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Bu oranlardan ÜFE ve TÜFE kira artış hesaplamalarında kullanılıyor. Enflasyon oranları 3 Mayıs'ta saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları Nisan 2016!

TÜFE ve ÜFE oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Mart dönemine ait enflasyon oranları, 4 Nisan 2016 tarihinde açıklandı. İşte enflasyon oranları Nisan 2016..

Enflasyon oranları Mart 2016!

Konut kira sözleşmelerinin yenilenmesi durumunda kiracıya yapılacak zam hesabında Yİ-ÜFE oranları kullanılıyor. ÜFE oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. İşte enflasyon oranları Mart 2016..

Enflasyon oranları 3 Mart'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Üretici fiyat endeksi oranları ile Tüketici fiyat endeksi oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Mart ayı enflasyon oranları 3 Mart'ta saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları Şubat 2016!

Ocak 2016 dönemine ait ÜFE ve TÜFE oranları 3 Şubat 2016 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Peki, ÜFE ve TÜFE endeksi arttı mı? Ne kadar arttı?

Enflasyon oranları Ocak 2016!

Aralık 2015 dönemine ait Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ve Tüketici Fiyat Endeksi oranları, 4 Ocak 2016 tarihinde TÜİK tarafından yayımlandı. İşte enflasyon oranları Ocak 2016..

Enflasyon oranları 4 Ocak'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Taşınmaz mal kiralayan kiracıların sözleşmelerinin bir seneliğine daha yenilenmesi durumunda, kira bedeline belli kanunda belirtilen oranlarda zam yapılıyor. Enflasyon oranları 4 Ocak'ta saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları Aralık 2015!

Üretici fiyat endeksi oranları ile Tüketici fiyat endeksi oranları olan enflasyon her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. İşte 3 Aralık'ta açıklanan enflasyon oranları Aralık 2015..

Enflasyon oranları 3 Aralık'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Gayrimenkul kiralayan kiracıların sözleşmelerinin bir seneliğine daha yenilenmesi halinde, kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Kira hesabında kullanılan enflasyon oranları 3 Aralık'ta saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları 3 Kasım'da saat 10:00'da açıklanacak!

Taşınmaz mal kiralamalarında tarafların yenilenen kira dönemlerinde uygulanacak kira bedeli hesabı enflasyon oranlarına göre yapılıyor. TÜİK tarafından enflasyon oranları 3 Kasım'da saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları Ekim 2015!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ile Tüketici Fiyat Endeksi her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Son veriler, 5 Ekim 2015 tarihinde açıklandı. İşte enflasyon oranları Ekim 2015..

Ekim ayı kira artış oranları yarın açıklanacak!

Gayrimenkul kiralamalarında sözleşme süresinin bir seneliğine daha uzaması halinde kira bedelinde belli oranlarda zam yapılıyor. Artış hesabı enflasyona göre yapılıyor. Bu ayki kira artış oranları yarın açıklanacak...

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak? Mayıs ayı enflasyon beklentileri açıklandı mı? 

Enflasyon oranları için yapılan son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor. Peki Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak?

Avro Bölgesi'ndeki tahminlerin üzerinde seyreden enflasyon oranları, tavan yaptı!

Avro Bölgesi'nde, ağustosta yıllık enflasyon enerji fiyatlarındaki artışın etkisiyle birlikte yüzde 9,1'e ulaşarak kayıtlardaki en yüksek seviyeye çıktı. Avrupa sıkı tedbirler almaya hazırlanıyor. İşte haberin devamı..

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı enflasyon oranları belli oldu mu?

Enflasyon oranları gündemde yer alan konulardan biridir. İşte vatandaşların araştırdığı Temmuz ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Temmuz ayı enflasyon oranı açıklandı mı? Temmuz ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

Temmuz ayı enflasyon oranları gündemde yer alıyor. İşte Temmuz ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? yanıtı!

Haziran ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2022 ve temmuz en düşük memur maaşı kaç TL olacak ?

Haziran ayı enflasyon oranları için nefesler tutuldu. Milyonlarca emekli ve memur haziran ayı enflasyon oranlarının açıklanmasını bekliyor. İşte haziran ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Mayıs ayı tüketici fiyat endeksi raporu için gözler Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) çevrildi. Bilindiği üzere her ay enflasyon oranı, tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim ile hesaplanmaktadır. Peki Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Emeklinin maaş zammına enflasyon farkı eklenecek! 5 bin 649 liradan başlayacak

Emekli maaşlarına yansıyacak zam oranları netleşiyor. Emekli maaşlarının hesaplamaları enflasyon oranlarına bakılarak yapılacak. Emeklilerde bir toplu sözleşme şartı var. Bu toplu sözleşmeden doğan yüzde 7’lik zamları şu an ceplerinde. Bunun üzerine enflasyon farkı da eklenecek.

Nisan 2022 enflasyon oranları resmen açıklandı! İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları!

Merakla beklenen TEFE TÜFE Nisan 2022 oranları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Nisan 2022 enflasyon oranları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları...

Mart ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanır? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı?

Nisan ayında açıklanması beklenen mart ayı enflasyon oranlarından önce enflasyon beklentisi açıklandı. TÜİK’in her ayın başında açıkladığı enflasyon rakamları, kira artış oranları ve memur maaş zammını da belirliyor. İşte enflasyon rakamlarına dair bilgiler…

BMD Başkanı Sinan Öncel'den korkutan enflasyon açıklaması!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel son zamanlarda sık sık gündeme gelen enflasyon oranları ve market fiyatlarına ilişkin beklentileriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Enflasyon son 19 yılın zirvesini gördü!

TÜİK tarafından enflasyon rakamları bugün açıklandı. Enflasyon oranları Aralık 2021'de yüzde 13,58 artarak bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 36,08'e yükseldi. Buna göre memur ve memur emeklileri, 2022'nin ilk 6 ayı için yüzde 25,65'lik bir artışı hak ediyor.

enflasyon oranları Haberi

enflasyon oranları

TÜİK tarafından açıklanan nisan ayı enflasyon rakamları ile tüketici fiyatları belli oldu. Peki enflasyon rakamları açıklandı mı? İşte 3 aylık ve yıllık enflasyon farklı…

MART ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI MI? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayı enflasyon rakamlarını 4 Nisan Pazartesi günü (Bugün) saat 10:00’da açıkladı.

Mart ayından itibaren 12 aylık ortalamalara bakıldığın, yurt içi üretici fiyatları yüzde 64,3, tüketici fiyatları yüzde 29,88 arttı.

Aylık bazda Yİ-ÜFE yüzde 9,19, TÜFE yüzde 5,46 yükseldi. TÜFE, martta, Aralık 2021’e göre yüzde 22,81, 2021’in aynı ayına göre yüzde 61,14 arttı.

Yİ-ÜFE ise geçen senenin aralık ayına göre yüzde 29,31, Mart 2021’e göre yüzde 114,97 arttı.

ENFLASYON BEKLENTİLERİ

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan analistler, martta TÜFE'nin yüzde 5,34 artacağı öngörüsünde bulunmuştu. Bu ortalamaya göre martta senelik enflasyonun yüzde...