29 / 03 / 2024

Engelli standartlarına uymayan projeler

Engelli standartlarına uymayan projeler

Başkan Topbaş’tan tüm belediyelere çağrı: “Engelli standartlarına uymayan projelere onay vermeyin” dedi Topbaş, Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanı olduğu dönemdeki belediyecilik anlayışını sürdürdüklerini de sözlerine ekledi

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşında şok üstüne şok! Zamlı maaşlar buz kestirdi! Şimdi göz atın! 

Temmuz ayında 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşına da peş peşe zam geldi. Peki yeni zamlı maaşlar kaç liraya yükseldi? İşte merak edilen o rakamlar...

Engelli aylığı kaç TL olacak? Temmuz zamlı engelli aylığı tek tek hesaplandı! Son dakika rakamlar!

Engelli maaşına yapılacak zam oranı merak konusu oldu. Engelli aylığı kaç TL olacak? İşte o rakamlar...

Engelli aylığına Temmuz'da tam bu kadar zam geliyor! Engelli aylığı alanlar dikkat: Tek tek rakam verildi!

Asgari ücret zammının ardından pek çok maaşta da yükseliş yaşanacak. Binlerce kişi şimdi 'Engelli aylığına Temmuz'da ne kadar zam gelecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç TL olacak?

Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? Kime kaç lira yatıyor? Son dakika rakamlar!

Temmuz ayında pek çok maaş artacak. Peki Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? İşte merak edilen rakamlar...

RTÜK'ten seçim için ağır yaptırımlar var! Eğer buna uyulmazsa bakın neler olacak! 

Seçime sayılı günler kala YSK’nın seçime ilişkin ilan ettiği kurallar RTÜK tarafından tekrar hatırlatıldı. Yayın yasağına uymayan kuruluşlar hakkında en ağır yaptırımların uygulanacağı yönünde açıklamalar geldi. 

Yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı alanlar dikkat! Kime kaç lira maaş verilecek? Şimdi göz atın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına verilen zam müjdelerinin ardından, yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığına zam gelip gelmeyeceği gündem oldu. Peki kime kaç lira maaş verilecek?

Euro NCAP çarpışma testinden yüksek puan alan Kia Ceed serisi Mayıs zammı merak ediliyor

Kia Ceed'in tasarımı, performansı ve özellikleri, Avrupa'da tercih edilen otomobil standartlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Kia Ceed'in üretimi, modern otomotiv üretim teknikleri ve kalite kontrol süreçleri kullanılarak gerçekleştirilir. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Afet bölgesinde yeni tedbirler geldi! OHAL süresince yasaklandı

Kahramanmaraş depreminin ardından OHAL ilan edilen bölgelerde ve OHAL süreci devam ettiği müddetçe, iş sözleşmeleri ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller dışında işveren tarafından feshedilemeyecek.

Bakan müjdeyi verdi! Şubat sonunda 2.323 kişi kadroda olacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuya engelli atamasına dair bilgi verdi. İşte detaylar!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı! Yeni rakamı duyan resmen buz kesti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemelerindeki artışlara ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı. İşte zamlı yeni maaşlar...

Engelli standartlarına uymayan projeler Haberi

Engelli standartlarına uymayan projeler




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde engelli Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve engelli aileleriyle birlikte kahvaltı yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kahvaltılı etkinlik düzenledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Engelliler Müdürlüğü’nün işbirliği ile gerçekleştirilen kahvaltıdan önce salonu dolduran misafirlerine seslenen Başkan Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanı olduğu dönemde başlatmış olduğu belediyecilik anlayışını sürdürdüklerini söyledi.


Başbakan Erdoğan’ın belediye başkanı olduğu dönemde engelliler için ilk defa bir müdürlük kurduğunu hatırlatan Başkan Topbaş, “Sayın Başbakanımızın belediye başkanlığı öncesinde bunu dert edinen kimse olmamıştı. Kendileri ilk defa bir müdürlük kurdu. Somut adımlar attı. Bizlerde kendisinin başlattığı bu vizyonu devam ettiriyoruz. Başbakanımızın belediye başkanlığı döneminde kurmuş olduğu 2...