28 / 03 / 2024

engelli yaşam merkezi inşa ediliyor

engelli yaşam merkezi inşa ediliyor

Edirne'de Engelli Yaşam Merkezi'ne yönelik çalışmalar devam ediyor. Şükrü Paşa Mahallesi'ndeki Engelli Yaşam Merkezi'nin bahçesinde yapılan düzenlemelerle hem engellilerin hem de engelli olmayan vatandaşların aynı ortamda nefes alması sağlanacak.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli birey ve yakınlarına kısa süre tatil imkanı sağlayan ‘Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi’ törenle kapılarını açtı.

Manisa Kula Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi!

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatla olan bağlantılarını güçlendirmek ve engelleri aşmaları için inşasına başladığı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona yaklaştı.

Ankara Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin engelli ve ailelerine yönelik en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi’ne inşa ediliyor. Yapılan açıklamalara göre 20 milyon TL'lik projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Kula Engelsiz Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatla olan bağlantılarını güçlendirmek ve yeni alanlar oluşturmak amacıyla Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki inşaat çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Manisa Kula'da Engelli Yaşam Merkezi inşa edilecek!

MANİSA'nın Kula İlçesi'nde hayata geçirilecek Engelli Yaşam Merkezi ile ilçede yaşayan engellilerin farklı sosyal etkinliklere ve spor faaliyetlerine katılımı sağlanacak.

Manisa Engelli Yaşam Merkezi için çalışmalar başladı!

Manisa’ya yapılması planlanan Yaşlı Rehabilitasyon ve Engelli Yaşam Merkezi için incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Zekeriya Savaş ve Ömer Faruk Çelik arazide incelemelerde bulundu.

Çorum'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan program büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü program sonrasında engelsiz yaşam merkezi müjdesini verdi.

engelli yaşam merkezi inşa ediliyor Haberi

engelli yaşam merkezi inşa ediliyor

Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, engellilerin yaşamda daha fazla yer almasını sağlamak, diğer vatandaşlar gibi kent yaşamına dahil etmek, onların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapımına başlanan merkezdeki çalışmaların hız kesmeden devam ettiği belirtildi.


Çalışmaların Edirne Belediyesi Park ve Bahçe Ekipleri'nce yürütüldüğü aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Şükrü Paşa Mahallesi'ndeki Engelli Yaşam Merkezi'nin bahçesinde yapılan düzenlemelerle hem engellilerin hem de engelli olmayan vatandaşların aynı ortamda nefes alması sağlanacak. Merkezde açık alan spor aletleri, çocuk oyun grupları ve salıncakların bulunduğu 900 metrekare alan içerisinde görme engelli vatandaşların da yürüyüş yapabileceği parkur bulunacak.  900 metre alan komple 20 milimetre kalınlıktaki kauçuk malzemeyle döşenecek. Kum havuzu, yeşil alanlar, pergoleler, oturma banklarının olduğu engelli yaşam merkezinde, buraya gelen vatandaşların dinlenebileceği alanlar oluşturulacak. Peyzaj düzenlemesiyle...