18 / 04 / 2024

Engelsiz Okul inşası

Engelsiz Okul inşası

Türkiye'de Engelsiz Okul Projesi farklı şehirlerde kapsamında 40 okul yapılacak...

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

TOBB'dan İzmir'de okul inşası için 10 milyon TL!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde çeşitli oda ve derneklerin de katılımıyla İzmir'de 10 milyon TL bütçeli bir okul inşa edilmesine karar verildi.

Türk Dışişlerinden İsrail'e yeni konut inşası tepkisi!

Dışişleri Bakanlığından, İsrail'in Doğu Kudüs'te 792 yeni konut inşasına onay vermesine yönelik açıklama yapıldı.

İsrail, Kudüs'te 640 yeni konut inşasına onay verdi!

İsrail hükümeti, işgal altında bulunan Kudüs'teki bir Yahudi yerleşim biriminde 640 yeni konut inşasına onay verdi.

İsrail'den El Halil'e konut inşası planı!

İsrail Savunma Bakanı Liberman, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil bölgesindeki yasa dışı Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesi için ek konut inşası planlandığını açıkladı.

Şırnak'ın yeniden inşası için 3 milyar lira!

Şırnak'ta terörün oluşturduğu hasarı ortadan kaldırmak için çalışmalar başlatıldı. Bölgenin yeniden inşası için 3 milyar lira harcandı.

Manavgat'a 4 yeni okul inşaatı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim ve öğretime geçme hedefi doğrultusunda Manavgat'ta 4 yeni okul inşa ediliyor. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

Suriyeliler için 19 ilde 215 okul inşa edilecek!

Savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan okul çağındaki 1 milyon 200 bin Suriyeli için seferberlik başlatıldı. AB tarafından finanse edilen proje kapsamında 19 ilde 215 okul inşa edilecek.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Kamu idarelerine bağışlanan tesislerin inşasına KDV muafiyeti geldi!

KDV Tebliği'nde yapılan düzenlemeye göre, genel ve özel bütçeli kamu idarelerine, il özel idarelerine, belediyelere ve köylere bağışlanan tesislerin inşasına KDV muafiyeti geldi..

Bitlis'te 6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek...

Engelsiz Okul inşası Haberi

Engelsiz Okul inşası
Engelliliğe dayalı ayrımcılığın önüne geçmek amacıyla yeni bir proje başlatıldı. Türkiye'de Engelsiz Okul Projesi adı verilen proje kapsamında Ağrı, Ankara, İstanbul, İzmir, Erzurum, Gaziantep, Kahramanmaraş, Samsun, Gaziantep, Siirt, Zonguldak't 40 farklı okul inşa...