19 / 05 / 2024

Engin Ali Kaplan kimdir

Engin Ali Kaplan kimdir

Bodrum'un geleceği için inşaatla turizmin birlikte yürümesi gerektiğini belirten Engin Ali Kaplan, "Bu süreç yönetilebilir. Kökten yasak değil de, belli aylarda, belli bölgelerde, belli uygulamalarla sınırlama getirilebilir" dedi..

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Tkn Dizayn Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Tkn Dizayn Mühendislik Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık İlhan Ataman, Erkan Engin, Ali Serhat Cesur ve Koray Demirel ortaklığında kuruldu. 

Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan ayrıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Ali Ergin Şahin'in yerine Behzat Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Reysaş GYO kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Kaplanlar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplanlar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Kaplan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Talat Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Engin Ali Kaplan: İnşaat ve turizm birlikte yürümeli!

Bodrum'un geleceği için inşaatla turizmin birlikte yürümesi gerektiğini belirten Engin Ali Kaplan, "Bu süreç yönetilebilir. Kökten yasak değil de, belli aylarda, belli bölgelerde, belli uygulamalarla sınırlama getirilebilir" dedi..

Ali Engin Kölüksüz vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Engin Kölüksüz vefat etti. Bugün cenazesi toprağa verilecek olan Ali Engin Kölüksüz için ailesi gazeteye ilan verdi. Ali Engin Kölüksüz'ün cenazesi Şakirin Camii'nde kılınacak...

Ali Engin Keçeli kimdir?

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi kimdir? Seba İnşaat ne zaman kuruldu? Seba İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Ali Engin Keçeli'nin biyografisi ve Seba İnşaat...

Recep Ali Yeşil vefat etti! Yeşil GYO'nun acı günü!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'in amcası Recep Ali Yeşil vefat etti

Engin Yeşil'den, Ali Ağaoğlu'na destek!

Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlı Engin Yeşil, Maslak-Ayazağa İhalesi hakkında bilgilendirme yaparak, Ali Ağaoğlu'na destek açıklamasında bulundu

Ali Sami Yen stadı arazisine park önerisi geldi!

Şişli'deki Ali Sami Yen Stadı arazisinin park haline getirilmesi istendi

Ali Sami Yen'de 143 milyon TL buhar oldu!

Seyrantepe-Ali Sami Yen takası sırasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün kendi çıkarını korumadığı ortaya çıktı

Engin Ali Kaplan kimdir Haberi

Engin Ali Kaplan kimdir

'İnşaat yasağı kalksın mı' sorusunun çok doğru olmadığını ileri süren Bodrum Esnaf. Sanayici ve İşadamları Derneği eski Başkanı Engin Ali Kaplan, asıl sorulması gereken sorunun, "Bodrum'da inşaatla turizm birarada nasıl yürümeli" olduğunu söyledi. Bu sorununun cevabının da inşaatla turizmin 12 ay birlikte yapılabilmesini gerektirdiğini belirten Kaplan. "Çünkü sürekli turizmi 12 aya çıkarmanın peşindeyiz. O zaman 'inşaat bitsin mi' diyoruz, hayır onu da istemiyoruz. Çünkü Bodrum'daki asıl sektörden bir tanesi inşaat. Bu konu tartışılmaya başladığı günlerden itibaren şu konunun altını çiziyorum, inşaat sektörünün bir parçası olarak, arkadaşlarımın da sitemlerine rağmen "Bodrum'da asıl olan sektör, inşaat değil turizmdir' diyorum. Vazgeçilmez sektör inşaat değil, turizmdir. 


Çünkü Bodrum'un tarihi, kültürel ve doğal yapısı inşaatla değil turizmle ayakta durabilir, inşaat, turizmin sürdürülebilirliği açısından gerekli bir...