20 / 04 / 2024

Enka İnşaat iletişim

Enka İnşaat iletişim

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İşnaat 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

Enka İnşaat'ın nakit kar payı ödeme tarihi 14 Nisan!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'nda nakit kar payı ödeme tarihi hakkında açıklama yaptı. Enka İnşaat 14 Nisan'da nakit kar payı ödeyecek.

Enka İnşaat'ın Rusya'da yıllık 500 milyon dolar kira geliri var!

İnşaatın yanında enerji ve sanayide de işleri olan Enka, Rusya'da faaliyet gösteren en eski Türk şirketlerinden biri. Enka Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara Rusya'da bugün 500 milyon doları aşan kira gelirleri olduğunu söylüyor.

Enka İnşaat yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı!

Enka İnşaat Yatırım Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat Yatırım Sanayi A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı.

Enka İnşaat kurumsal yönetim derecelendirme raporunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. kurumsal yönetim derecelendirme raporunu yayınladı.

Enka İnşaat mali tablolarını yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat mali tablolarını yayınladı. İşte Enka İnşaat mali tabloları...

Enka İnşaat Pimaş satış işlemini gerçekleştirdi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Pimaş satış işlemini gerçekleştirdi.

Enka İnşaat bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Enka İnşaat genel kurulu tescil edilmedi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. genel kurulu tescil edilmedi.

Enka İnşaat bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti.

Enka İnşaat genel kurul sonucunu yayınladı!

Enka İnşaat ve sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat genel kurul sonucunu yayınladı. İşte Enka İnşaat genel kurul sonucu...

Enka İnşaat Saha Kurumsal Yönetim ile uyum derecelendirmesi sözleşmesi imzaladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat Saha Kurumsal Yönetim ile uyum derecelendirmesi sözleşmesi imzaladı.

Enka İnşaat sermaye piyasası kurulu başvuru sonucunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi sermaye piyasası kurulu başvuru sonucunu yayınladı.

Enka İnşaat genel kurul toplantısını tescilledi!

Enka İnşaat ve Sanayyi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayyi A.Ş. genel kurul toplantısını tescilledi.

Enka İnşaat sermaye artırımı için SPK başvurusu yaptı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi sermaye artırımı için SPK başvurusu yaptı.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı artışına onay!

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı artışı kabul edilirken, genel kuruldan da onay geldi. 

Enka İnşaat'ın geri alım işlemi tamamlandı!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu'nun geri alımlarla ilgili aldığı 7 Ağustos 2020 tarihli kararına istinaden yapılan alımlar tamamlandı.

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Enka İnşaat iletişim Haberi

Enka İnşaat iletişim

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İşnaat 2017 faaliyet raporunu yayınladı.


Kap Açıklaması: 

01/01/2017-31/03/2017 dönemine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmiştir.


Dosya için