28 / 03 / 2024

ENS Nezihtowers

ENS Nezihtowers

ENS Yapı tarafından Ataşehir’de yükselen Nezih Towers projesinde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Kalan dairelerin satış işlemlerinin sürdüğü projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor

ENS Nezihtowers'ta 280 bin TL'ye 2+1! Teslimler başlıyor!

İlk bloğu Ağustos ayında teslim edilecek olan ENS Nezihtowers projesinde 1+1 dairelerin tamamı tükendi. 3+1 dairelerden ise bir adet kaldı

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Dereli tarafından kuruldu.

Ens Enes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Enes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hüseyin Teker tarafından kuruldu.

Ens Dekorasyon İnşaat Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Dekorasyon İnşaat Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Enes Şağban tarafından kuruldu.

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile ensıeh Arabahmadı ve Jahangır Lotfıaeshaghı ortaklığında kuruldu.

ENS Çelik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

ENS Çelik İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Karakuş tarafından kuruldu.

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Karayılan tarafından kuruldu. 

Ens Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da Yahya Şenyiğit tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ens Yalıtım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yalıtım İnşaat Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uslu tarafından Tuzla'da kuruldu.

Güneş enerjisi için imar planı talebi!

ENSİZ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatansever, Yeni yapılacak binaların çatı planlarının güneşi alacak şekilde yön konumlandırmalarının mutlaka imar kanunlarına geçmesini istiyoruz açıklamasını yaptı.

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ESN Esenler Yapı İnşaat İstanbul'da konut yapacak!

ESN Esenler Yapı İnşaat ENS Twin Tovvers'ı inşa ediyor. ESN Esenler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir, Elazığ'dan sonra İstanbul'da konut projesi inşa edeceğini belirtti.

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Tülin Beyaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

ENS Yapı Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENS Yapı Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Şenyiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu

ENS Nezihtowers Haberi

ENS Nezihtowers


Nezih Towers projesi Ataşehir'de Merkez Bankası arazisine komşu konumda 15 ve 17 katlı 2 blok halinde inşa edildi. 4 bin metrekarelik alan üzerinde ENS Yapı imzasıyla hayata geçen projede 1 oda 1 salon tipindeki dairelerin tamamı satıldı. 3 oda 1 salon dairelerden ise bir adet kaldı. Bu daire hakkında satış ofisinde bilgi veriliyor. 


Nezih Towers’ta alanları 70 ile 94 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerin fiyatları 285 bin liradan başlangıç gösteriyor. Banka kredisinin kullanılabildiği projede ilk bloktaki daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Projenin tamamının Kasım 2012’de gerçekleşeceği Nezih Towers projesi Ataşehir Palladium ve Migros'a 1 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve TEM'e 2 dakika mesafede yer alıyor. Projede kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları yer alıyor.



0216 499...