19 / 04 / 2024

Enta Prefabrik İnşaat

Enta Prefabrik İnşaat

Enta Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oktay Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahalesi, E-5 Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamın Tamaddonı ve Yahya Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Eciler Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Eciler Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Er ve Oğuzhan Orhan ortaklığında kuruldu.

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Adnan Gençdal ve Ersin Çelik ortaklığında kuruldu.

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Karayel Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karayel Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Karayel tarafından kuruldu.

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

Enta Prefabrik İnşaat Haberi

Enta Prefabrik İnşaat

Enta Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oktay Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahalesi, E-5 Yanyol Caddesi'nde kuruldu. 

Enta Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a)Prefabrike bina ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiralamak, kiraya vermek. b) Her türlü prefabrike bina imali, montajını yapmak; ofis ve yük konteynerleri, çelik yapı sistemleri ve uzay çatı sistemleri imalatı ve montajını, iç ve dış ticaretini yapmak. c)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait...