26 / 04 / 2024

enyap inşaat uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı

enyap inşaat uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı

Türkiye’nin büyüyen gayrimenkul markaları arasında yer alan ENYAP Ortadoğu'nun parlayan yıldızı Erbil'de gerçekleşecek, uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarına katılıyor...

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Maulen Kospanov, Mustafa Tuncay Marlalı ve İbrahim Pala ortaklığında kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne giriyor!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. Büyük yatırımlara imza atacak Sayışman, inşaat sektöründe uluslararası marka olacak.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

enyap inşaat uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı Haberi

enyap inşaat uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı


Türkiye’nin büyüyen gayrimenkul markaları arasında yer alan ENYAP Ortadoğu'nun parlayan yıldızı Erbil'de gerçekleşecek, uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarına katılıyor. 27-30 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek fuarda yerini alan ENYAP büyük bir pazar olan Irak için özel hazırlıklar yapıyor. Fuar’ın en önemli özelliklerinden biri de bireysel ve kurumsal satış dışında proje geliştirme noktasında büyük bir buluşma noktası olması. Türkiye'nin 'Onur Ülkesi' olarak katılım yapacağı E.R.E.F. seminer ve aktivitelerin de yer alacağı canlı ve renkli bir organizasyon olacak. 


Ortak Kültür Ortak Yaşama Biçimleri

ENYAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, ortak kültür ve yaşama biçimlerine vurgu yaparak “Birbirimizi anlayabiliyoruz çünkü aynı tarihten aynı kültürden geliyoruz. Yaşama kodlarımız birbirine çok yakın bu da sektörel anlamda ciddi başarılar doğuruyor. Kuveyt’teki başarımız bu kodların gerçekleşmesidir. ENYAP İnşaat...