19 / 04 / 2024

Epique Island aksoy inşaat

Epique Island aksoy inşaat

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçiriliyor. Tilkicik Koyu Epique Island Evleri projesi Aksoy İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Muğla Epique Island satış ofisi!

Muğla Epique Island satış ofisi telefon numarası 0212 259 00 00 olarak belirlendi. Tilkicik Koyu üzerinde inşa edilecek projede 10 farklı tipte dizayn edilen villalar yer alıyor.

Epique Island Bodrum satılık!

Epique Island Bodrum satılık villa büyüklükleri minimum 513 metrekare olarak belirlendi. Yapımına bu yıl başlanacak olan proje Aksoy İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Epique Island nerede?

Epique Island Konutları Aksoy Holding tarafından hayata geçiriliyor. İnşaatı bu yıl içerisinde başlayan projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Epique Island nerede?

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Öz Aksoy Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksoy tarafından kuruldu.

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Sefer Aksoy tarafından kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Epique Island aksoy inşaat Haberi

Epique Island aksoy inşaat

Ortak etkinlik arasında projede plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ile fitness ve spa yer alıyor.


İletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 259 0000 olarak belirlenen proje toplam 75 adet villadan meydana geliyor.


12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçirilen projede villa büyüklükleri 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.  


Villa, marina, butik otelden meydana gelen projede ev seçenekleri arasında 3 odalı, 4 odalı ve 5 odalı şeklinde bulunuyor.  Proje Aksoy İnşaat  imzası taşıyor.


Tilkicik Koyu Epique Island Evleri Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda inşa ediliyor. Yapımına bu yıl başlanan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.


Tel: 0 212 259 0000

Web: http://www.aksoy.com/

Tülay...