19 / 04 / 2024

Er Oto Kiralama Turizm adres

Er Oto Kiralama Turizm adres

Er Oto Kiralama Turizm Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Erdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde Başakşehir, Mall Of İstanbul AVM'de kuruldu.

Araç kiralama sisteminde benzinli araçlar tercih ediliyor...

Araç satın almada olduğu gibi araç kiralamada da hangi aracın seçileceğine karar verirken aracın yakıt türü önemli bir hal almaktadır. Benzinli araçların kiralama ücretleri diğer yakıt türleri ile çalışan araçlara göre daha uygun olabiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Barış tarafından kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Zişan Restorasyon Dış Ticaret Otomotiv Oto Kiralama Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Zişan Restorasyon Dış Ticaret Otomotiv Oto Kiralama Sanayi Ve Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Atılmış tarafından kuruldu.

Günlük araç kiralamada talep patladı! Yolcu360, Avis, Garenta... 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği (TOKKDER) Yönetim Kurulu Başkanı İnan Ekici, bu sene turizmde beklenen hareketliliğin gerçekleşmesi halinde günlük araç kiralamaya olan talebin de olumlu etkileneceğini açıkladı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Apple iPhone'lara kiralama sistemi getiriyor! Fiyatlar belli oldu! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Apple iPhone'lara kiralama sistemi ya da diğer adı ile abonelik sistemini getiriyor! Netflix, Spotify aboneliği öder gibi ödeyeceksiz! Fiyatlar belli oldu! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Er Oto Kiralama Turizm adres Haberi

Er Oto Kiralama Turizm adres

Er Oto Kiralama Turizm Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Erdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Er Oto Kiralama Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; --    Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.     -   Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. -       Uçak,otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. -     Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.        -      Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  Hava...