28 / 03 / 2024

Er Yatırım ve Turizm

Er Yatırım ve Turizm

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye’ de turizmin kalbi sayılacak, Sultanahmet’teki gibi saldırıların, İstanbul gibi kimlikli kentlere seyahatlerde tedirginlik yaratabileceğine dikkat çekti.

Er Yatırım 300 milyon dolarlık 20 otele imza atacak!

Four Points BySheraton markasıyla Türkiye'de şehir otelleri inşa edecek. Er Yatırım ve Turizm, 10 yılda 300 milyon dolarlık 20 otel yapacak. Yeni rotalarını arazi üzerinde hayata geçirilecek projede belirlemeye başladı.

Er Yatırım ve Turizm yatırımlarına devam edecek!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye turizm yatırımcılarının gündeminden düşmüyor. Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, yatırım trendinin önümüzdeki dönemde hızlanarak devam edeceğini söyledi.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Nila Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nila Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Erwin Karş Eschbach ve Fransk Rudlof Dıer ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mec Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Mec Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi İlyas Cem Özsüer, Mualla Çilekdiken ve Cevat Nişeş ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğa Doa Yapı Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Doa Yapı Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Fethi Şimşek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Mustafa Ergusan Şimşek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu.

MZ Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

MZ Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Mehmet Ziylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, Mahmutbey Merkez Mahallesi, Taş Ocağı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Netkon Gayrimenkul Yatırım ve Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netkon Gayrimenkul Yatırım ve Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdurrahman Koç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Hip Toprak Emlak Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hip Toprak Emlak Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Arie Benezra Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Sarıyer, Maden Mahallesi, Kasap Çayırı Medya Kent'te kuruldu.

Belgrad Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Belgrad Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, İmran Bayrak Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi, Efes İş Hanı'nda kuruldu.

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon 45 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

7 Data Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Data Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 941 bin 437 TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Silahtaroğlu Sokak'ta kuruldu.

Prodema Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Prodema Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Güven Emre Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Glenn Hunter Aaronson Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Er Yatırım ve Turizm Haberi

Er Yatırım ve Turizm

Türkiye'nin önde gelen turizm yatırımcılarından Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye’de turizmin kalbi sayılacak, Sultanahmet’in bulunduğu tarihi yarımadada yaşanan terör olayını kınarken bu tür saldırıların, İstanbul gibi kimlikli kentlere seyahatlerde tedirginlik yaratabileceğine dikkat çekti. Haber dünyaya yansırken “bölge” değil “ülke” isminin geçtiğinin altını çizen Çelikkanat, “Bunun adına ister terör saldırısı ister iç çatışma isterseniz de münferit bir olay deyin böylesi olaylar turizm ekonomisi açısından hep eksi yazacak gelişmelerdir ve ülkeye yönelik turist talebini etkileyebilir” dedi.



Bütünleştirici mesajlar zararı en aza indirir


Tüketicilerin ilk refleksinin rezervasyon iptalleri olabileceğini belirten Çelikkanat şöyle devam etti: “Önemli olan oluşabilecek iptallerin kronikleşerek uzun vadeye yayılmadan kısa sürede atlatılmasıdır. Keyif amaçlı seyahatler ve kültür turizmi her şeyden öte huzurun ve güvenliğin olduğu alanlarda gerçekleşir....