20 / 04 / 2024

Er yatırım yeni oteller

Er yatırım yeni oteller

Er Yatırım, 100 milyon dolarlık yatırımla turizm sektörüne adım atıyor. Four Points By Sheraton ile anlaşan grup, 4 otel yapacak..

Er Yatırım 10 yılda 20 otel yapacak!

Er Şirketler Grubu, kurduğu Er Yatırım ve Turizm şirketi ile markalı otel yatırımcısı olarak bir büyük projede daha yer alıyor.Er Yatırım 10 yılda 20 otel yapmayı hedefliyor.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

2023 zamlı asgari ücret hesaba ne zaman yatırılacak? Yeni asgari ücret Ocak'ta mı yatacak? Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen 2023 zamlı asgari ücret hesaba ne zaman yatırılacak? Yeni asgari ücret Ocakta mı yatacak? Duyan inanamadı... Hemen bakın...

Mercedes'ten dev yatırım! Yeni fabrika açıyor

Polonya Kalkınma ve Teknoloji Bakanlığı, Mercedes-Benz'in Polonya'ya 1,3 milyar avroluk yatırım gerçekleştireceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanları uyardı! Selçuk Geçer'den beklenmeyen bu açıklama şok etkisi yarattı. İşte ayrıntılar...

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Son dönemlerde gözlerin üzerinde olduğu altında büyük yükseliş yaşandı. Altın almaya güç yetmeyecek hale gelirken uzman isim uyardı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Altınla birlikte bu alana yatırım yapan çok kazanacak! İşte köşeyi döndürecek yatırım ipuçları

Altın fiyatları doların son dönemde yaptığı sıçramaya paralel olarak yükseldi. Gram altın bin lira sınırını aşarak rekor kırdı. Altın ve piyasa uzmanları gram altında fiyatın 1400 liraya kadar artacağını ifade ediyor. Altınla birlikte değer kazanacak diğer yatırım aracı da açıklandı.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Konut yatırımı döviz ve altından daha fazla kazandırdı! 

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, son bir yılda konuta yatırım yapanların diğer yatırım araçları olan döviz ve altına göre daha fazla kazandıklarını belirtti.

Er yatırım yeni oteller Haberi

Er yatırım yeni oteller

10 yılda 20 şehir oteli açma hedefiyle yola çıkan Er Yatırım, ilk 4 projesi için start verdi. Biri İzmir Bayraklı'da olmak üzere İstanbul Ataşehir, Kağıthane ve Kartal'da toplam 100 milyon dolarlık yatırım yapacak olan şirket, 4 otel için Starwood Hotels Grubu'nun orta segment markası Four Points By Sheraton ile anlaştı. Er Yatırım ve Turizm'in Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, ilk otelin 2016'nın son çeyreğinde İzmir'de açılacağını söyledi. Çelikkanat, "İzmir'deki otelimiz 110 odalı ve yatırım maliyeti arazi dahil 110 milyon dolar" dedi. İstanbul Ataşehir'deki otelin finans merkezine komşu lokasyonda olacağını belirten Çelikkanat, 170 odalı bu yatırımın maliyetinin ise 30 milyon dolar olacağını ifade etti. Kağıthane Cenredere'de yapılacak otelin ofis, AVM karma fonksiyonlu bir proje içinde yer alacağını belirten Çelikkanat, "Bu proje...