19 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Türkiye seminer

ERA Gayrimenkul Türkiye seminer

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü, gerçekleştirdiği seminer serisiyle anlattı. Üç ayrı seminerde gayrimenkul danışmanlığının avantajları masaya yatırıldı.

ERA’nın ücretsiz İstanbul seminerlerinin ilki 14 Ocak'ta!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlatacak.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Yabancıdan Türkiye'nin petrolü gayrimenkule rekor yatırım!

Gayrimenkul, Türkiye'nin kalkınmasında ana rolünü sürdürüyor. 2019 yılının ilk dokuz ayında yabancıya konut satışı tarihi bir rekor ile 32 bin adet seviyesine ulaştı...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Bu yıl gayrimenkul alanlar 2020'de kazanacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Gayrimenkulde girişim fırsatı!

Dünyanın ilk global gayrimenkul şirketi olan Coldwell Banker'ı 2013 sonunda Türkiye'ye getiren Gökhan Taş, Kasım 2018'de Era Gayrimenkul Türkiye-KKTC'yi satın aldı. Bu yıl Coldwell Banker için 100, Era Türkiye için 65 adet şube açılacak...

Girişimciler ERA seminerlerinde buluştu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

Kiralar önümüzdeki dönemde daha fazla artacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde ve enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte kiralardaki artışın önümüzdeki yıllarda daha fazla olacağını dile getirdi. 

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye seminer Haberi

ERA Gayrimenkul Türkiye seminer

ERA Gayrimenkul Türkiye, büyüme ve yeniden yapılanma stratejisine paralel olarak verdiği ücretsiz seminerlerle gayrimenkul danışmanlığının avantajlarını anlatmaya devam ediyor. Avrupa’nın en yüksek gayrimenkul ofisi tutundurma oranlı markası ERA Gayrimenkul, ‘dünyanın en çok kazandıran sektöründe bERAber başarmak’ sloganıyla kendi işinin patronu olmak isteyenlerle buluştu. 


Girişimci adaylarına yönelik İstanbul’da düzenlenen ücretsiz franchise seminerleri; ‘14 Ocak Perşembe günü WOW Otel Airport’, ‘21 Ocak Perşembe Dedeman Otel Bostancı’ ve ‘28 Ocak Perşembe Dedeman Otel Gayrettepe’de gerçekleşti. Toplamda 88 kişinin katıldığı seminerde Era Türkiye Satış Direktörü Kadir Tümen sektöre dair bilgiler verdi.


Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün avantajlarının gözler önüne serildiği seminerlerde, gayrimenkul danışmanlığının neden en çok kazandıran iş alanlarından biri olduğu konusu da masaya yatırıldı, girişimci adaylarının bu sektörde neden yatırım yapmaları gerektiği anlatıldı.


Teknolojik işbirliklerine imza attı

Yeni...