19 / 04 / 2024

ERA Türkiye etkinlik

ERA Türkiye etkinlik

ERA Türkiye tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm semineri yoğun ilgi gördü. ERA Türkiye düzenlediği eğitimler ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyor.

Xiaomi 12T serisinin Türkiye fiyatı açıklandı! İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Bugün Xiaomi, Türkiye'de bir etkinlik düzenledi ve yeni 12T ve 12T Pro modellerinin fiyatları ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

14 ülkede gayrimenkulde 'Türkiye yılı' ilan edildi!

ERA’nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa’da ‘Türkiye yılı’ ilan ettiklerini açıkladı. 14 ülkede bulunan toplam 1100 ofiste, Türkiye’nin etkin tanıtımı yapılacak. 

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri yapıyor. Etkinlik, 13 Nisan’da Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

RE/MAX Türkiye'den Akdeniz Bölgesi'ne özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, Antalya'da 2 Şubat'ta gerçekleşecek...

ECE Türkiye Türk markalarını yurt dışına taşımaya hazırlanıyor!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu. 

ERA Türkiye etkinlik Haberi

ERA Türkiye etkinlik

ERA Türkiye tarafından sektörde ilk defa gerçekleştirilen kentsel dönüşüm danışmanlığı seminerinde, uzman eğitimciler kentsel dönüşüm uygulamalarındaki en faydalı modelleri paylaştı.


Türkiye pazarına başarılı bir giriş yapan ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki eğitim anlayışı ve sunduğu yenilikler ile farklılaşmaya devam ediyor. Sektörde güven ve kalite çıtasını bir adım daha yukarıya taşıyan ERA Türkiye, geçtiğimiz günlerde ERA Akademi’de gerçekleştirdiği “Kentsel Dönüşümde Takım Oyuncusu Olmak” konulu seminerde özel metodolojiler ile geliştirilen kentsel dönüşüm danışmanlık sistemini tanıttı. İki gün süren eğitimde kentsel dönüşüm sürecinde rol oynayan tüm birimlerden konuşmacılar da yer aldı. 


Kentsel dönüşümün tüm oyuncuları bu eğitimde 

Kentsel dönüşüm konusunda eğitim veren tek danışmanlık firması olduklarının altını çizen ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; “Kentsel dönüşüm sektörümüzün yapılanması için üzerinde titizlikle durulması gereken bir...