19 / 04 / 2024

ercan uyan gayrimenkul sertifikası yorumu

ercan uyan gayrimenkul sertifikası yorumu

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, hükümetin eylem planında yer alan ve bu yaz hayata geçirilmesi öngörülen gayrimenkul sertifikası ve rant vergisi konularında görüşlerini Dünya Gazetesi'ne açıkladı.

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Ercan ve Selma Pektaş ortaklığında kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Amwal Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amwal Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Uyanık tarafından kuruldu.

Eramax Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eramax Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarıdere ve Ercan Sarıdere ortaklığında kuruldu.

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akın, Burak Erdem ve Ercan Akın ortaklığında kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Işık tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Mey Tower Gayrimenkul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Mey Tower Gayrimenkul Emlak Limited Şirketi Esenyurt'ta Ercan Todurga tarafından kuruldu.

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Oymak  tarafından kuruldu.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berke Ercan, Egemen Ercan ve Sıtkı Ercan ortaklığında kuruldu.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

ercan uyan gayrimenkul sertifikası yorumu Haberi

ercan uyan gayrimenkul sertifikası yorumu

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, hükümetin eylem planında yer alan ve bu yaz hayata geçirilmesi öngörülen gayrimenkul sertifikası ve rant vergisi konularında görüşlerini DÜNYA'ya açıkladı. Sektör temsilcilerinin gayrimenkul sertifikasıyla ilgili düzenlemeye sıcak baktıkları ancak rant vergisini arsa fiyatlarını artıracak gerekçesiyle eleştirdikleri dikkat çekti. Görüşler şöyle:


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Haluk Sur: 



'Rant vergisi gelişmekte olan bölgeleri kapsamayacak' 


"Bize gelen bilgiler, rant vergisi kapsamında yapılan düzenlemenin yeni gelişmekte olan bölgelerde imar planı sonucu ortaya çıkan değer artışını kapsamayacağı yönünde. Değer artışına şehir içindeki alanları konu olacak. Şehir içinde kamu yararı kapsamında yapılacak imar değişikliğinde kamunun emsal değişikliği sonucu oluşacak...