25 / 04 / 2024

Ercan Uyan kim

Ercan Uyan kim

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Ercan Uyan: Gayrimenkul sektöründe bahar havası esecek!

Gayrimenkul sektörünü önde gelen isimleri, sandıktan tek başına iktidarın çıkması ve istikrarın devam etmesi neticesinde sektörde bir bahar havası eseceğini belirtti.

Ercan Uyan: Gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükümetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Siyasi iktidarla gayrimenkul sektöründe bahar havası esecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

İşte ucuz konut formülü!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uyan, Hazine'ye ait arazilerin devlet eli, planlaması ve kontrolüyle dar gelirli vatandaşlar için konut inşasına ayrılması önerisinde bulundu

İnşaat sektörünün en büyük problemi artan arazi fiyatları!

Makro İnşaat'ın patronu Ercan Uyan, "İstikrar hem tüketicinin hem de yatırımcının daha uzun vadeli plan yapabilme gücünü artırır" dedi..

Ercan Uyan: 17 Aralık sonrası inşaat maliyetlerinde büyük artış oldu!

Ercan Uyan, “17 Aralık Operasyonu inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. Ocak ayında inşaat maliyetlerindeki artış yüzde 10’u geçti. Maliyetlerdeki bu artış devam ederse sektör sıkıntıya girer” dedi

Ercan Uyan kimdir?

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan kimdir? Ercan Uyan nerelidir? Makro İnşaat'ın patronu Ercan Uyan'ın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

Ercan Uyan yeni şirket kurdu!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Uyan, Murat Çamur ve Acun Uyar ortaklığında kuruldu.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

İlk evini alacak vatandaşa KDV yüzde 1'de tutulmalı!

8 Eylül 2016'da başlayan ve 150 metrekarenin üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranının yüzde 8'e düşürülmesi uygulaması bugün itibarıyla sona eriyor. Ercan Uyan, "Oturum amacıyla kendine ilk evini alacak vatandaşa KDV mutlaka yüzde 1'de tutulmalıdır. " dedi.

Konut satışları artmaya devam edecek!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas ile Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan konut satışlarını değerlendirdi.

Gayrimenkul sertifikasında bir pay 42,5 liradan arz ediliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan ile Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Başakşehir Park Mavera 3 projesinde başlayacak gayrimenkul sertifikası uygulaması hakkında açıklama yaptı.

Ercan Uyan: Sertifika, gayrimenkulde en önemli araç olacak!

Makro inşaat, gayrimenkul sektörü için geliştirilen yeni bir finansman modeliyle dikkat çekti. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ercan Uyan yaptığı açıklamada bu modelin beş yıl içinde sektör için önemli bir finansman aracı haline geleceğini söyledi.

Gayrimenkul sertifikasıyla ilgili merak edilenler!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, gayrimenkul sertifikasıyla ilgili merak edilenleri anlattı. İşte o haber...

Decovita Seramik dev yatırımla üretici oldu!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üreten bir firma konumuna geçti. Decovita Seramik Kurucu Ortağı Ercan Uyan, “İki yıl içinde 10 milyon metrekare üretim yapmayı planlıyoruz." dedi.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

Ercan Uyan: Kentsel dönüşümde Yeşilçam filmlerini aşmalıyız!

Kentsel dönüşümün sorunlarına değinen Makro İnşaat Başkanı Ercan Uyan, "Yeşilçam filmlerinde evin önüne arabayı çeken müteahhitle birlikte zengin olan aile figürlerini izleyerek büyüdük. 'Bir daireye kaç daire veriyor' diye soruyorlar." dedi.

Ercan Uyan kim Haberi

Ercan Uyan kim

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. 

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükümetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi. Uyan, "Seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle birlikte çok kısa bir süre içinde hükümetin kurulacağını ve tekrar istikrarın hakim olduğu günlere döneceğimizi öngörüyoruz. Hükümetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecektir. İstikrar, şüphesiz sadece gayrimenkul sektöründe değil tüm piyasalarda olumlu bir hava esmesini sağlayacaktır" diye konuştu. 


Niğde Hamle...