19 / 04 / 2024

Ercan Uygur

Ercan Uygur

Türkiye Ekonomi Kurumu (TEK) Genel Kurulu'nda Prof. Dr. Ercan Uygur, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. TEK'in 84. kuruluş yılı kutlama töreni ve Genel Kurul'u 100'e yakın katılımcıyla Ankara Plaza Otel'de yapıldı...

Prof. Dr. Ercan Aksoy'dan Bingöl depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl depremiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Ercan'dan Ege bölgesi için kritik deprem uyarısı!

Akdeniz ve özellikle Girit Adası çevresinde meydana gelen depremler sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu bölgelerde 7 şiddetinde depremler meydana gelebileceğini dile getirdi. 

Ahmet Ercan'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

İstanbul'da geçtiğimiz gün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın bölgelerde yayılan koku tedirginlik yarattı. Vatandaşlar arasında kokunun kaynağının deprem olduğu söylentileri yayıldı. Jeofizik Profesörü Ahmet Ercan, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ercan'dan uyarı: O bölgede 6-7 büyüklüğünde deprem olur!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van’da yaşanan 5 şiddetindeki deprem sonrasında Muradiye bölgesinde gerilimin arttığını dile getirdi. Ercan, Kuzey Anadolu kırığında 6-7 büyüklüğünde deprem beklediğini belirtti.

Ahmet Ercan'dan Düzce depremi açıklaması!

Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapan Deprem Uzmanı Ahmet Ercan "Orada bir enerji açığı vardı. Oradaki enerji boşaldı. 1999 depreminde enerji açığı vardı boşaldı" şeklinde konuştu.

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL  sermaye bedeli ile Volkan Uyğur Ensert, Zeynep Gökbakan Ensert tarafından kuruldu.

Ahmet Ercan'dan Türkiye'nin deprem riskine ilişkin dikkat çeken açıklama!

Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Girit'te bugün meydana gelen depremi değerlendirdi. Türkiye açısından bu depremlerin büyük bir sorun olmayacağını belirten Ercan, depremlerin nedenlerinin kabuk oluşumu olduğunu söyledi. Ercan, bu oluşumların süreceğini de kaydett

Ahmet Ercan'dan korkutan İstanbul depremi açıklaması!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, büyük İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklamalar yaptı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Deprem bilimci Prof. Dr. Ahmet Ercan, depreme ve kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan deprem uyarısı!

Son zamanlarda Ege'de meydana gelen depremler nedeniyle özellikle İzmir halkı endişeli günler yaşıyor. Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sıklıkla meydana gelen depremleri değerlendirdi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan kan donduran deprem uyarısı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İzmir Karaburun'da yaşanan depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi değerlendirmesi!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Ercan, dün meydana gelen sarsıntıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Ercan Uygur Haberi

Ercan Uygur


Türkiye Ekonomi Kurumu (TEK) Genel Kurulu'nda Prof. Dr.Ercan Uygur, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. TEK'in 84. kuruluş yılı kutlama töreni ve Genel Kurul'u 100'e yakın katılımcıyla Ankara Plaza Otel'de yapıldı.


Oy birliğiyle Kurum'un başkanlığına seçilen Uygur, "Türkiye'de enerji açığı olmasa cari açık da olmayacak" dedi.


Uygur, Türkiye'de kronikleşen dış açığın yansıması olan cari açığın giderilmesi için tasarrufların artırılması gerektiğini, bu bağlamda da sanayileşme ve büyümenin özellikle de enerji sektöründe desteklerle öne çıkararılarak devam etmesi gerektiğini söyledi.


Türkiye'de ithal enerjinin önemli kısmının ulaştırma sektöründe kullanıldığını anımsatan Uygur, otomotiv sektöründe elektriğe dayaylı teknolojilerin öne çıkarılması ve desteklenmesi gerektiğini ifade etti.


Uygur, TEK'in yeni döneminde  faaliyetlerine devam edeceğini bu bağlamda, çıkardıkları uluslararası derginin yeni bir cildini hazırlayacaklarını ve 2014'ün sonlarına doğruda uluslararası katılımlı bir iktisat kongresi...