17 / 04 / 2024

Erciş imar gündem

Erciş imar gündem

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında imar ve şehircilik toplantısı düzenlendi. Toplantıda Erciş'in imar ve şehircilik konularının görüşüldü.

1 milyon 250 bin TL'ye satılan daire gündem oldu! Evin girişine bakın!

Son zamanlarda küçük ve harabe evler için bile istenen satış ve kira bedelleri gündem oldu. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir evi paylaştı ve 'Evin girişine bakın' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışı KKTC Meclisi’nin ana gündem maddesi!

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışlarının, MİT tarafından takibe alındığına ilişkin açıklamaların ardından bu konu KKTC Meclisi’nin de ana gündem maddesi oldu.

Meclis'te ana gündem maddesi maaşlar ve kira! İşte tüm detaylar

Memur ve emekli maaşı düzenlemesi, anayasa değişikliği, kira artışlarında yüzde 25 sınırının uzatılması öncelikli gündem maddeleri arasında bulunuyor. 4 Temmuz’da açılacak TBMM’de bu düzenlemelerin torba yasa olarak ele alınacağı tahmin ediliyor.

Yeni kabinede ilk gündem asgari ücret! Refah payı dahil masada 4 formül var! İşte o formüller...

Temmuz ayı yaklaşırken yeni kabinede ilk gündem asgari ücret maaş zammı olacak. Milyonlarca asgari ücretli maaşlara yapılacak ara zammın detaylarını sorguluyor. 

İnşaatta öncelikli 5 gündem tek tek açıklandı! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından gözler yeni dönemde atılacak olan adımlara çevrildi. İşte inşaatta öncelikli 5 gündem maddesi...

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Konsol fiyatına satılıyordu! O oyun sosyal medyada gündem oldu! İşte ucuza satmama nedeni…

Küresel interaktif oyun devi Steam'de dünyanın en pahalı oyunu listelendi. Hem global hem de Türkiye fiyatıyla sosyal medyada gündem olan bir oyun var ki gündeme düştü. İşte O oyun…

Fiat Egea Sedan'ın fiyatı gündem oldu! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en ucuz otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea Sedan'ın fiyatları dikkat çekti. İşte gündem olan modelin fiyat listesi...

İndirimli iPhone'da kuyruk sosyal medyada gündem oldu! En ucuz iPhone nerede satılıyor? 

Eskişehir’de bir teknoloji mağazası açılışa özel indirim yapacağını duyurunca, vatandaş mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan izdiham ise sosyal medyada gündem oldu. Peki en ucuz Apple iPhone nerede satılıyor? İşte detaylar...

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Erciş imar gündem Haberi

Erciş imar gündem

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında imar ve şehircilik toplantısı düzenlendi.

Şehrivan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Belediye'nin yaptığı açıklamada merkez ilçeleri ve Erciş'in imar ve şehircilik konularının görüşüldüğü toplantı gerçekleşti.

Vali Mehmet Emin Bilmez'in yanı sıra¸ Edremit Kaymakamı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhammet Fuat Türkman, Edremit, Erciş, İpekyolu ve Tuşba Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları ve ilgili daire başkanlarının atıldığı toplantıda, 20 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlanıp yürürlüğe giren İmar Kanunundaki değişiklikler görüşüldü. 

Parsel bazlı tadilatların kanuni olarak ortadan kalkması, çevre yolu etabını ilgilendiren bölgelerin imar planları ve imar uygulamaları ile merkez ilçelerin imar planlarında ticari sirkülasyonların artacağı caddelerde plan revizesi kararlarının alındığı toplantıda, yeni imar yollarının açılmasına karar verildi. 

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan...