19 / 04 / 2024

Erciyes Kayak Merkezi 2015

Erciyes Kayak Merkezi 2015

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik. 'Birlikte Yönetme' kültürü çerçevesinde muhtarlarla bir araya geldi. Çelik: "Ankara-Kayseri hızlı treninin çabucak gelmesi lazım. Eğer hızlı tren gelirse .. Erciyes Kayak Merkezi daha bir canlanır.

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

Yedikuyular Kayak Merkezi kiralama ihalesi 27 Kasım'da!

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi ve Rekreasyon Alanını kiralama ihalesi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılacak...

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Erciyes Kayak Merkezi 2015 Haberi

Erciyes Kayak Merkezi 2015

Başkan Çelik muhtarlarla sohbetinde kültür ve turizm alanındaki çalışmalara da değinerek, "Bu alandaki en büyük projemiz Erciyes. Özel sektör yatırımlarıyla birlikte 350 milyon avroyu bulan devasa bir proje bu. Hiçbir belediyenin kendi imkanlarıyla böylesine büyük bir projeyi başlayıp bitirmesi mümkün değil. Bu konuda belediyemiz çok başarılı bir yatırım gerçekleştirdi" ifadesini kullandı... 


Büyükşehir Belediyesi'nin önceki Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Ozhaseki ile birlikte Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her fırsatta muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, "Cuma namazlarını vesile kılarak mahallelerimizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. 


Zaman zaman değişik toplantılarda görüşüyoruz. Bu kez de böyle topluca bir araya gelelim istedik. Bu aynı zamanda bizim 'birlikte yönetme' anlayışımızın da bir parçası....