20 / 04 / 2024

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.



Yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde süren çalışmaları denetledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Başkan Güngör, bölgeye ulaşım sağlayan arterin genişletildiğini, bedesten ve bungalov ev inşaatının devam ettiğini söyledi. Başkan Güngör, “Önceki dönem belediye başkanımız tarafından altyapısı oluşturulan Yedikuyular Kayak Merkezi’mizde sezon hazırlıklarımız sürüyor. Tesisimiz ulaşım sağlayan yolu genişletiyoruz. Bedesten ve bungalov evlerin inşaatı da devam ediyor” dedi.

Bölgenin En Önemli Tesisi

Yedikuyular Kayak Merkezi’ni bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürmeyi hedeflediklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay,  Adana  hatta Mersin’e kadar olan bölgede bu kadar yüksek rakımlı ve sezonu uzun bir kayak merkezi yok. Bölgenin dışında da hem Türkiye’de hem de uluslararası boyutta Yedikuyular’ın tanıtımını yaparak cazibesini artıracağız” diye konuştu.

Konaklama Tesisleri

Süren çalışmalarla ilgili bilgileri de paylaşan Başkan Hayrettin Güngör, “Bölgede geçtiğimiz yıl düzensiz yeme içme tesislerini kaldırmıştık. Yeni satış evleri inşa etmiştik. Şimdi de bölgeye bedesten kazandırıyoruz. Yöresel ürünlerimizin de sergilenebileceği önemli bir mekan olacak. Ayrıca tesisimizde ilk konaklama yatırımını da hayata geçiriyoruz. 25 bungalov evle bu sezonda misafirlerimize Yedikuyular Kayak Merkezi’nde konaklama imkanı da sağlamış olacağız. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Geri Dön