28 / 03 / 2024

Erciyes turizm fuarında tanıtımı

Erciyes turizm fuarında tanıtımı

ERCİYES Turizm ve Kayak Merkezi, Berlin 'de açılan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 'de tanıtıldı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

İstanbul, Arabian Travel Market Fuarı'nda tanıtılacak!

86 ülkenin katılımıyla Dubai’de açılan Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarında İstanbul da boy gösteriyor. Fuarda turistler ‘Bir tane İstanbul var’ sloganıyla davet ediliyor.

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Hatay EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

HATAY, 70'e yakın ülkenin katıldığı İstanbul EMIT Fuarı'nda, Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü stantlarıyla temsil ediliyor.BŞB standında zeytinyağı, nar ekşisi, defne sabunu ve diğer yöresel ürünler vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

Altındağ yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İstanbul EMITT “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Giresun EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Acentaları Fuarı’nda (EMİTT) Giresun standı Arap turistlerin ilgi odağı oldu.

Afyonkarahisar EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT Fuarı'nda Afyon'u tanıtacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Viyana Ferien Turizm Fuarı’nda Antalya tanıtıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Dönmez, “Son yaşanan olaylardan dolayı tedirgin olan Avusturyalılar son dakika satışlarında kendilerini gösterebilirler” dedi.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Mardin, Azerbaycan'da Uluslararası Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor!

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na 42 ülkeden 371 şirket katılıyor. Fuara 30 şirketle katılan Türkiye standında Mardin yöresine özgü müzik ve tatlar ön plana çıkarıldı

Moskova Turizm Fuarı turizmcilere moral oldu!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

Erciyes turizm fuarında tanıtımı Haberi

Erciyes turizm fuarında tanıtımı

4-8 Mart tarihleri arasında Almanya'nın başşehri Berlin'de 49. kez düzenlenen fuarda 3. kez yer alan Ercives Turizm ve Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı. 186 ülkeden 10 bin 96 turizm şirketinin katıldığı fuarda, 26 salonda ülkeler turizm değerlerini tanıttı. 3 bin m2 büyüklüğü ile en büyük alanı kaplayan Türkiye standında Ercives Turizm ve Kayak Merkezi özel ilgi gördü. Fuarda Erciyes Turizm ve Kayak Meıkezi'ni temsil eden Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel ikililer de tur operatörlerinin Erciyes'i gördükten sonra şaşkınlık yaşadıklarına vurgu yaparak, 'Açtığımız stand burada büyük ilgi görüyor. Özellikle yabancı tur operatörleri. Türkiye'de böylesine donanımlı bir kayak ve kış turizm merkezi olmasını şaşkınlıkla karşıladılar. Bu yıl kayak sezonu bitmeden gelip görmek istediklerini ve önümüzdeki yıldan itibaren turist gruplarını Erciyes'e...