25 / 04 / 2024

erciyes üniversitesi tramvay hattı ne zaman açılacak

erciyes üniversitesi tramvay hattı ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen törenle geçtiğimiz hafta hizmete sunulan Beyazşehir-İldem Raylı Sistem hattı, bölgede yaşayan vatandaşlarda büyük memnuniyet oluşturdu. Vatandaşlar raylı sistemin büyük konfor sağladığını söyledi...

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Bazı alanlar Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Kayseri Melikgazi'de iki katlı bina çöktü!

Kayseri Melikgazi'de iki katlı binada göçük meydana geldi. Göçükte 1 kişi hayatını kaybetti. 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Kayseri'ye şehitler okulu inşa edilecek!

Eğitim camiasının Erciyes Üniversitesi yanındaki hain terör saldırısına şehit olan 14 asker için yapmak istediği okula Kayseri Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.

Karşıyaka tramvay durağının uzatılmasına onay!

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Karşıyaka Mavişehir'de son bulan tramvay hattının Çiğli İZBAN İstasyonu, Katip Çelebi Üniversitesi ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne uzatılmasıyla ilgili ön projeyi onayladı.

Kayseri Büyükşehir'den ERÜ'ye üst yapı desteği!

Büyükşehir Belediyesi trafiğin daha düzenli akması için kurumlara da alt ve üst yapı desteği sunuyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi'ndeki yol düzenlemeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Veysel Aslantaş şehir mimarilerini eleştirdi!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş, "Şehirlere bakıyorsunuz, sanki yer altında yaşayan bir canavarın yeryüzüne ulaşmış dişleri gibi. İnanın bugün mağaralarda yaşamaya kalksak daha az ruhi sıkıntı çekeriz." dedi.

Geleceğin mimarları Talas'ı çizdi!

Erciyes Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültelerinde eğitim gören geleceğin mimarları, Talas’ın tarihi mahallelerini geleceğe taşıyacak projeler hazırladı. Palancıoğlu, "İyi projeler ortaya çıkarsa uygulama imkanımız olur" dedi.

Muhammet Güven'den Erciyes Üniversitesi'ne otel vaadi!

Rektörlük yarışlarında aday olan akademisyenler, seçilebilmek için YÖK'e birbirinden ilginç vaatlerde bulundular. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne seçilen Muhammet Güven'in de ilginç vaatlerde bulunduğu ortaya çıktı.

erciyes üniversitesi tramvay hattı ne zaman açılacak Haberi

erciyes üniversitesi tramvay hattı ne zaman açılacak


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ilk sürüşü yapmasıyla birlikte seferlerine başlayan 10 kilometre uzunluğundaki Beyazşehir-İldem Raylı Sistem hattında yolculuk yapan vatandaşlar, toplu taşımaya hız, konfor ve estetik getiren raylı sistemin, kendileri için büyük kolaylıklar sağladığına dikkat çekti. İldem'den binerek tek biletle ister şehir merkezine, isterlerse de Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar gidebildiklerini ifade eden vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.


TEK BİLETLE İLDEM'DEN OSB'YE


10 kilometrelik Beyazşehir-İldem Raylı Sistem hattının da devreye girmesiyle toplam 27 kilometre uzunluğa erişen Kayseray ile vatandaşlar İldem'den Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar tek biletle ulaşım sağlamanın kolaylığını yaşıyor. Toplam 43 durak bulunan İldem-OSB raylı sistem hattında sabah 06.00'dan gece 24.00'e kadar belli aralıklarla seferler düzenleniyor. Sabah ve akşam yolcu yoğunluğu 

yaşanan saatlerde sefer...