25 / 04 / 2024

erciyeste kayma ücreti ne kadar

erciyeste kayma ücreti ne kadar

Erciyes Dağı Kayak Merkezi' nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki' nin kayakseverlere bir hediyesi olacak....

TOKİ Manisa Demirci başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Aylık 370 TL taksitle daire sahibi olunabilen projenin başvuru süreci devam ediyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru ücreti 2015!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde daire fiyatları 181 bin 433 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru ücreti 2015 ne kadar?

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Sakarya Taraklı'da 75,11 metrekare ve 120,77 metrekare daire seçenekleri yer alıyor. Projede 366.41 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti!

TOKİ Sakarya Taraklı'da yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. Projede yer alan 43 adet konut açık satış usulüyle satılıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru ücreti!

Toplamda 255 adet konutun satışa çıktığı TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da 75 ve 110 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru ücreti ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti!

Ispartakule Evleri'nde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Kura yöntemiyle satışa çıkan proje İstanbul Avcılar'da hayata geçiriliyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti ne kadar?

Kızılcahamam’daki TOKİ blokları kayma tehlikesi yaşıyor!

Kızılcahamam’daki TOKİ bloklarının kayma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi raporlarına yansıdı. Raporda yol yapımı nedeniyle yaşanan toprak kaymasının bin 100 kişinin yaşadığı konutları tehdit ettiği belirtilirken, acilen istin

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ücreti!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ücreti 1.000 TL olarak belirlendi. Kurası 29 Eylül 2015 tarihinde çekilecek olan projede 8 bin 443 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuru ücreti 2015!

Yüzde 15 peşinatta 180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuru ücreti 2015 detayları...

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuru ücreti!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuru ücreti minimum 4 bin TL olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Refinansman ücreti yasal mı?

Kullanılmış bir kredinin daha avantajlı faiz oranlarına sahip başka bir banka kredisi kullanılarak kapatılmasına refinansman deniyor. Peki, refinansman ücreti yasal mı?

Konut kredisi yeniden yapılandırma ücreti iadesi dilekçesi!

Kullanmış olduğunuz kredinin yeniden yapılandırması işlemi için banka sizden yapılandırma ücreti talep ettiyse bu ücret geri alınabiliyor. İşte, konut kredisi yeniden yapılandırma ücreti iadesi dilekçesi!

Geçit hakkı davası vekalet ücreti 2015!

Taşınmazından genel yola çıkmak için yeterli geçidi bulunmayan malik, tam bir bedel karşılığında bir geçit hakkı tanınmasını komşularından isteyebiliyor. Peki, geçit hakkı davası vekalet ücreti 2015 ne kadar?

erciyeste kayma ücreti ne kadar Haberi

erciyeste kayma ücreti ne kadar


Erciyes Dağı Kayak Merkezi'nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kayakseverlere bir hediyesi olacak. Kayseri halkı, Erciyes'teki 18 mekanik tesisten açılışa özel hafta sonu ücretsiz olarak faydalanabilecek.


Son yağışlarla birlikte Erciyes'teki kar kalınlığı 80 santimetreye çıkarken pistler de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ tarafından hazır hale getirildi. Erciyes'in kayak için hazır hale gelmesiyle sezon açılış tarihi de 14 Aralık Cumartesi günü olarak belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sezonun açılması nedeniyle kayakseverlere bir jestte bulundu. 14 Aralık Cumartesi ve 15 Aralık Pazar günleri Erciyes'teki 18 mekanik tesisten Kayseri halkı ücretsiz olarak faydalanabilecek. 


100 KİLOMETRE PİST HAZIR


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en iyi kayak merkezlerinden biri haline getirmek için önemli yatırımlar yaptığı Erciyes'te kayak...