18 / 04 / 2024

Erdal Çakır

Erdal Çakır

Çakır Kardeşler Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Sarıyer, Tarabya Mahallesi'nde kuruldu.

Hef Grup Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hef Grup Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Fatih Çakır, Hacı Çelen, Erdal Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Uzman isim açıkladı! O illerde 7 şiddetinde deprem bekleniyor! Kırılmayan fay var!

Prof. Dr. Ziyadin Çakır, o il için önemli önemli açıklamalar yaparak uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlarla birlikte akır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Tarım Kredi'de indirim şakır şakır! Çay, nohut, et, pirinç, peynirde dip fiyatlar! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 16-31 Ekim tarihleri arasında geçerli güncel indirim kataloğu yayımladı. Peki, Tarım Kredi'de bugün hangi aktüel ürünler kaç lira indirime girdi, fiyatları ne kadar TL oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Şirketi Kuruldu!

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Kadıköy'de Eyüp Hikmet Serim ve Metin Çakır ortaklığında kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Merve Çakır tarafından kuruldu.

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Öner, Hamit Gökhan Güleç ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Erdal Çakır Haberi

Erdal Çakır

Çakır Kardeşler Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Çakır Kardeşler Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1 - Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.   2 - Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.   3 - Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.   4 - İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda...