26 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlarla birlikte akır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. ''Bugün hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları güncel kaç lira?'' soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi ve gelen zamla birlikte hurda fiyatları tavan yaptı. 

Bakır hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları artarak tavan yaptı. Bugün bakır hurda fiyatlarına 1,00 TL zam geldi.

BAKIR FİYATLARI ARTTI!

Küresel piyasalarda yaşanan bakır fiyatlarındaki artış yurt içi fiyatlarını da etkiledi. 

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, TSİ 07.27'de yatay seyrederek 9.330 dolar/tondan işlem gördü. Kontrat haftalık bazda, art arda beş haftalık kazanımlarının ardından sadece yüzde 0,1 yükseldi.

LME'de bakır, Çin'in katı koronavirüs kısıtlamalarını kaldırmasından sonra ekonomik faaliyetlerin toparlanacağına yönelik umutların artmasıyla şimdiye kadar aylık bazda yüzde 11 arttı. Bu Nisan 2022'den bu yana en büyük aylık artış olarak kaydedildi.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.


 


Geri Dön