20 / 04 / 2024

erden inşaat larissa göl evleri

erden inşaat larissa göl evleri

Erden İnşaat tarafından İzmir'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.  

İnşaat şirketlerinden pandemiye özel projeler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından inşaat şirketleri de yeni modeller üretmek zorunda kaldı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, konuyla ilgili “İnşaat sektörü sanayi devrimini gerçekleştirmedi” ifadelerini kullandı.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesmiyor!

İnşaat sektöründe maliyet artışları hız kesmiyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat sektöründeki maliyetlerde yüzde 140-150 artış yaşandığına vurgu yaptı ve konut fiyatlarının artacağına dikkat çekti.

Erden İnşaat Larissa Göl Evleri fiyatları!

Toplam 1.200 konuttan meydana gelen Larissa Göl Evleri İzmir Menemen'de yer alıyor. Erden İnşaat Larissa Göl Evleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor.

Erdn İnşaat Larissa Göl Evleri’nin temeli atıldı!

Erdn İnşaat Larissa Göl Evleri’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene birçok protokol üyesi ve vatandaş katıldı.

Afrika'da inşaat ve altyapı alanlarında fırsatlar artacak!

10. Uluslararası Türk-Afrika Kongresi, Senegal'in başkenti Dakar'da gerçekleşti. Ali Koray Erden: Dünya nüfusu üzerinde Afrikalı nüfusunun artacağını ve bu durumun Afrika'da inşaat, altyapı ve ulaşım gibi alanlarda çok sayıda fırsat doğacağını söyledi.

Erden Timur: İnşaat sektörü ekonominin lokomotifidir!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olarak gösterdiği inşaat sektörünün son 15 yıldır dünyaya örnek projeler ürettiğini dile getirdi.

Efe Erden İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Erden İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efe Erden tarafından 28 Kasım tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Caddebostan Mah. Bağdat Cad. No 249 D :5 Kadıköy- İstanbul'da kuruldu.

Ömer Kumova İnşaat Larissa By Kumova 'da 285 bin liraya 3+1!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Larissa By Kumova 3 bin 150 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 2 blok halinde yükselen projede 38 adet konut yer alıyor.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

erden inşaat larissa göl evleri Haberi

erden inşaat larissa göl evleri

Erden İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen Larissa Göl Evleri'nde 1.etap 2019'un sonunda başlayacak. Menemen'de inşa edilen beş etaplı projede toplam bin 200 konut bulunuyor. Larissa Göl Evleri'ndeki daireler 54 metrekare ile 152 metrekare arasında değişiyor. 

40.000 metrekarelik arazide açık sosyal alanları, amfi tiyatrosu, spor alanları ile sokakta bir yaşam oluşturuldu. Ayrıca, 15.00 metrekarelik doğal bir göletin çevresinde yer alan proje sakinlerine huzurlu bir ortam vaad ediyor. Projede, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, sinema, spor sahaları ve kapalı otopark yer alıyor. 

Larissa Göl Evleri'nin çatılarındaki güneş enerjisi panelleri ile apartman genel aydınlatmalarını ve asansörlerin elektrik ihtiyaçlarını karşılanacak. Bahçeler de güneş enerjili armatürler ile aydınlatılacak. 

Bir çok sosyal donatıya sahip Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri...