16 / 04 / 2024

Erdinç Gültekin

Erdinç Gültekin

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih İsmail Keleş ve Erdinç Gültekin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Aykut Kaya, Erdinç Güney ve Sebahattin Gür ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul alım satımlarında Noter devri başlıyor! Sektör nasıl etkilenecek? 

İstanbul Tapu Kadastrolular Derneği Başkanı Turgay Gültekin, gayrimenkul alım ve satım işlemlerinin noterden gerçekleştirilmesi düzenlemesine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte Gültekin'in o yazısı...

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Asf Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Mehmet Arif Yami ve Suat Gültekin ortaklığında kuruldu.

Erdinç Gültekin Haberi

Erdinç Gültekin

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih İsmail Keleş ve Erdinç Gültekin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu. 


Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, düğün ve toplantı alanı, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. b-Reklamcılıkla ilgili olarak hediyelik eşya ve promosyon ürünlerinin alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. Promosyon...