20 / 04 / 2024

ereğli demir ve çelik fabrikaları iş sözleşmesi

ereğli demir ve çelik fabrikaları iş sözleşmesi

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş., 02 Aralık 2013 tarihinde başlayan 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını ve 24 Mart 2014 tarihinde sözleşme imzalandığını açıkladı...

15 milyon TL'si olan ev mi, Ereğli hissesi mi almalı?

"Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı daha mantıklı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. X sosyal medya hesabı Borsa dünyası, "15 milyon TL paran olsa ev mi alırsın yoksa Ereğli mi?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklama ve vatandaşların tepkileri..

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde 396 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Ereğli 396 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi!

TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi ve TOKİ Ereğli kura sonucu öğrenme...

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

ereğli demir ve çelik fabrikaları iş sözleşmesi Haberi

ereğli demir ve çelik fabrikaları iş sözleşmesi


Ereğli Demir ve Çelik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.'nin üyesi bulunduğu ve Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde Şirketimizi temsil eden Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası arasında 02 Aralık 2013 tarihinde başlayan 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanmış ve sözleşme 24 Mart 2014 tarihinde bağıtlanmıştır. İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi 01.09.2013-31.08.2016 tarihleri arasında 3 yıllık süre ile geçerli...