29 / 03 / 2024

Ereğli Şeker Fabrikası kiralık gayrimenkul

Ereğli Şeker Fabrikası kiralık gayrimenkul

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa'da kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa İli, Yenişehir İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Aksaray'da 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Aksaray Merkez Yeşilova Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 1 yıllığında kiraya verecek.

Niğde Bor Şeker Fabrikası'nın arazisi satılıyor mu?

Bor Şeker Fabrikasının özelleştirme ihalesine girmeyen bir firmaya devredildiği iddiası ve Fabrika arazisinin, bu firmaya satışa çıkarılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMSF, Bank Asya'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Konya Ereğli'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Bor Şeker Fabrikası'ndaki özelleştirme meclis gündemine taşındı!

Bor Şeker Fabrikasını satın alan firmanın özelleştirme kapsamı dışında tutulan arazi ve binaları kullanılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ'daki şeker fabrikasının yeni ihalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Kurtpınar Mahallesi'ndeki şeker fabrikası özelleştiriliyor. 

Ereğli, Kent Bilgi Sistemi ile şekilleniyor!

Konya Ereğli Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. Ereğli’nin dört bir yanının ’röntgenini’ çeker nitelikte sürdürülen çalışmalar kapsamında kurulan saha ekipleri ilçeyi gezerek bilgi topluyor.

Adapazarı Şeker Fabrikası Afyon'a taşınıyor!

Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Şeker Kurumu'na başvurarak fabrikanın Afyon'un Emirdağ ilçesine taşınması için onay istedi. Şeker Kurumu Yönetimi'nin seçim sonrası taşınmaya onay vereceği belirtiliyor.

Ereğli Belkaya'da tapu sorunu çözüldü!

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Belkaya Mahallesi sakinleri, 25 yıldır alamadıkları tapularına Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in girişimleri sonucu kavuştu.

Ereğli OSB'de icradan 4.3 milyon TL'ye fabrika!

Zonguldak Ereğli'de bulunan fabrika, Karadeniz Ereğli 1. İcra Dairesi tarafından 10 Temmuz 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

Konya Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede tarihi dokunun ortaya çıkarılması için restorasyon projeleri hazırlandı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yıl sonuna kadar Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapacaklarını ifade etti.

Ereğli Şeker Fabrikası kiralık gayrimenkul Haberi

Ereğli Şeker Fabrikası kiralık gayrimenkul

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkulü kiraya verecek. İhale 28 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZ KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR
Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğünden:

Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş’ ye ait ve detayları yukarıda belirtilen Niğde İli, Bor İlçesi, Kızılca Köyünde bulunan muhtelif taşınmaz 1 ( Bir ) yıl süreyle kiraya verilecektir.
1-) Muhtelif Taşınmaz kiraya verilmesi ile ilgili ihale; 28/08/2020 Cuma günü saat 14.00‘de, Beşyüzevler Mah. Şeker Fabrikası Cad. No.164 Ereğli/KONYA adresinde bulunan T.Ş.F.A.Ş. Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğünde kapalı teklif, açık artırma ve pazarlık suretiyle yapılacaktır. Bu nedenle ihaleye iştirak edenler veya kanuni temsilcilerinin ihale gün ve saatinde T.Ş.F.A.Ş. Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.
2-) İsteklilerin tekliflerini, ihale şartnamesinde belirtilen hususları dikkate alarak hazırlamaları ve...