27 / 04 / 2024

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa'da kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa'da kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa İli, Yenişehir İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.



Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa İli, Yenişehir İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 20 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZLAR KİRAYA VERİLECEKTİR
Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğünden:

Fabrikamıza Bağlı Bursa İli, Yenişehir İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde Bulunan 823 Ada 6 Nolu Parselde Bulunan Toplam 39.429,24 m² Kantar, Ambar ve Arsasının Kiraya Verilmesi ve Fabrikamıza Bağlı Balıkesir İli Altı Eylül İlçesi Küçük Bostancı Mahallesi 121 Ada 2, 5, 6 ve 8 Nolu Parsellerde Kayıtlı Toplam 27.625,20 m² Yüzölçümlü Taşınmazın 1 (Bir) Yıl Süre İle Kiraya Verilmesi ihalesi T.Ş.F.A.Ş. Genel Müdürlüğü Mal ve Hizmet Satış Yönetmeliği Esaslarına göre Açık İhale Usulü İle İhale Edilecektir

Susurluk Şeker Fabrikası ndan Bursa da kiralık gayrimenkul!

4 - İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
4.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 118,00- TL (YüzonsekizTürklirası) karşılığı Susurluk Şeker Fabrikası Ticaret Servisi Bursa Karayolu Üzeri 4. Km. 10600 Susurluk / BALIKESİR adresinden satın alınabilir.
4.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
5 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 (Altmış) takvim günü olmalıdır.
6 - Diğer Hususlar
6.1. İhale günü (20.10.2020 tarihinde) gerektiğinde açık artırma ve/veya pazarlık yapılabilecektir. İsteklilerin veya kanuni vekillerinin ihale günü fabrikamızda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhale konusu kiralama işlerinin tamamına teklif verebilecekleri gibi birden fazla kısım için de teklif verebilirler. Tekliflerde her kısımın fiyatları ayrı ayrı belirtilecektir
6.2. Mezkur satış 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale
Sözleşmeleri Kanunu’na (ceza ve yasaklamalarla ilgili hükümleri hariç) tabi olmayıp, ihale Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Mal ve Hizmet Satış Yönetmeliği esaslarına göre yapılacaktır. Teşekkülümüz ihaleyi yapıp yapmamakta veya kısmen yapmakta serbesttir. 
 


Geri Dön