08 / 12 / 2025
fuzul

Eren Akdağ

Eren Akdağ

Autoturk Otomotiv Test ve Kalite Sistemleri Denetimi Ticaret Limited Şirketi, Eren Akdağ ve Göktürk Perik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Akdağmadeni Devlet Hastanesi yarın açılacak!

Yozgat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 50 yataklı Akdağmadeni Devlet Hastanesi yeni binası 19 Ekim 2015 Pazartesi günü hizmete açılacak.

Recep Akdağ Erzurum'un 2023 hedeflerini açıkladı!

AK Partinin Hedef 2023' sloganı ile yola çıktığı projeden Erzurum da nasibini alacak. AK Parti Erzurum Milletvekili eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ kentin yeni hedeflerini açıkladı

Recep Akdağ New City mağdurlarının sorunlarını çözecek!

Sağlık Eski Bakanı, Erzurum Ak Parti birinci sıra milletvekili adayı Recep Akdağ karmaşık hale dönüşen New City mağdurlarının sorunlarının çözüme ulaştırılacağını açıkladı.

Yozgat Akdağmadeni'ne atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılacak en önemli projelerden birisi olan ‘’ Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinde ilk adım atılarak tesisin yapılacağı bölge Akdağmadeni Belediyesi tarafından istimlak edildi...

Eren Hazır Beton İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Hazır Beton İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Aktaş ve Sinan Eren ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Baki Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Akdağmadeni konutları sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafından Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlandı ve dün itibarıyla sahiplerine teslim edilmeye başlanıldı.

TOKİ Akdağmadeni Konutları'nın teslimleri başladı!

2013 Yılı içerisinde inşaatına başlanılan Akdağmadeni Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlanarak teslim edilmeye başlandı.

Uğur Şeren Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı!

1975 yılı Antalya-Akseki doğumlu Uğur Şeren, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı. Şeren, evli ve 2 kız çocuğu babası.

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

İsa Akdağ: Çukurova turizmi güçlenmeli!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, , Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'nin birer kültür hazineleri olduğunu belirterek, yetkilileri Çukurova bölgesinin tanıtımı için birlikte hareket etmeye çağırdı.

Autoturk Otomotiv Test ve Kalite Sistemleri Denetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Autoturk Otomotiv Test ve Kalite Sistemleri Denetimi Ticaret Limited Şirketi, Eren Akdağ ve Göktürk Perik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Kuşadası Kenan Evren Caddesi'nin ismi Erdal Eren oldu!

Aydın ’ın Kuşadası ilçesindeki Kenan Evren Caddesi ’nin ismi, Erdal Eren Caddesi olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla "Erdal Eren Caddesi" olarak değiştirildi.

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Eren Akdağ Haberi

Eren Akdağ

Autoturk Otomotiv Test ve Kalite Sistemleri Denetimi Ticaret Limited Şirketi, Eren Akdağ ve Göktürk Perik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.


Autoturk Otomotiv Test ve Kalite Sistemleri Denetimi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kalite Ve Yönetim Sistemleri:ıso 9001 Kalite Yönetim Sistemi,ıso 140001 Çevre Yönetim Sistemi,ıso 22000 Gıda Güvenlik Sistemi,ISO 13485 Tıbbi Cihazlar için Kalite Yönetim Sistemi .ıso 17025Laboratuar Akreditasyonu.ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sistemi ,ISO 16949 Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi,ISO 17020 Muayane kuruluş akreditasyon,OHSAS 18001 İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi,SA 8000 Sosyal Sorumluluk,AQAP,ARD,TSEEUROGAP,EFQM,CE İşareti konularında danışmanlık yapmak ve sistemi kurmak. 2- Genel Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri;Girişimcilik,Stratejik planlama,stratejik yönetim,etkinkaynak kullanımı ,yatırım planlama ,iş planı,temel işletmecilik ,yeniden yapılanma,kurumsal yönetim,kurumsallaşma,kurum kültürü oluşturma,insan yaknakları yönetimi,Finansman Mali Tablolar Yönetim ve Raporlama,Bilişim sistemleri...