26 / 04 / 2024

Erenköy Gümrüğü ne olacak

Erenköy Gümrüğü ne olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

1933 yılında İstanbul'daki gümrük binaları 50 bin liraya yenilenmiş!

1933 yılında İstanbul'da Gümrükleri binalarının tamire ihtiyacı olduğu tespit edilmiş. Tamirat için istenilen bedel ise 50 bin lira olarak belirlenmiş.

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

İç çamaşırı ve mayo üretiminde yaklaşık 68 yıldır faaliyet gösteren Kom, 5 Temmuz gününe özel kampanya yaptı. Şirket, 5 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapanlara yüzde 40 indiram yapacağını açıkladı.

Babalar gününe özel indirim! Atasay'da yüzde 30'a varan dev fırsat! Aradığın hediye burada! 

Atasay'da babalar gününe özel yüzde 30'a varan dev indirim fırsatı devam ediyor. Babalar günü için hediye arayanlar, aradığınız hediye burada. İşte Atasay babalar gününe özel fiyat listesi 15 Haziran 2023!

Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 10'a varan indirim! Teknolojik aksesuarlarda bu fırsat kaçmaz! 

Mcdodo, her yıl Babalar Günü'nden önce yaşanan “Ne hediye alsam?” derdine bir sona erdiriyor. Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel teknolojik aksesuarlarda yüzde 10'a varan indirim sunuluyor. İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Nespresso'dan Babalar Günü'ne özel yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Aman bu fiyatları kaçırmayın!

Babalar Günü için geri sayım resmen başlamışken, peş peşe kampanyalar da açıklanıyor. Nespresso, seçili ürünlerde Babalar Günü'ne özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo Parfümlere yüzde 50 indirim Carrefoursa'da!

Carrefoursa Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo parfümlerde yüzde 50 indirim uyguladığını duyurdu. İşte indirimli parfümler ve fiyat listesi...

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

DS Damat'tan Babalar Günü'ne özel yüzde 30 indirim; Bu hediyeler babalara değer

DS Damat, Babalar Günü'ne özel seçili ürünlerde yüzde 30 indirim uyguluyor. İşte "Bu hediyeler babalara değer" sloganıyla satışa çıkan ürünler ve indirimli fiyatları...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın 3.gününe yüzde 0,18 artışla 4.544,48 puandan başladı.

Emsan'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50'ye varan indirim! Tencere seti bin 260, Kek kalıbı 159, Yemek takımı bin 79 TL

Sevgili anneler, Anneler Günü'nüzü kutlamak için harika bir fırsat geldi! Emsan, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlatttı. Kampanya kapsamında birçok üründe yüzde 50'ye varan indirimler sizleri bekliyor! İşte detaylar ve fiyat listesi...

Fiyatı dudak uçuklattı! gümrük vergisi yüzde 130'a çıkıyor

Gümrük vergisi, ülkelerin dış ticaret politikalarının bir parçasıdır ve ithalatı kısıtlayarak yerli üretimi korumayı veya belirli ürünlerin ithalatını teşvik etmeyi amaçlar. buna mukabil Buğdayın vergisi yüzde 130'a çıkarıldı. Karar, 1 Mayıs 2023 itibari ile yürürlüğe girecek.

Erenköy Gümrüğü ne olacak Haberi

Erenköy Gümrüğü ne olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ataşehir'de Yeni Çamlıca, Yenişehir, Mimarsinan, Ferhatpaşa ve Mevlana mahallerinin imar sorununu konu alan toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Kurum, konuşmasında İmar İskan Blokları'ndaki soruna değindi. Kurum konuyla ilgili şunları söyledi; "İnşallah en kısa zamanda, 24-30 ay içerisinde İmar-İskan Blokları'nda oturan vatandaşlarımıza yeni, sağlıklı, depreme dayanıklı, güvenli konutlarını verir, o keşmekeşten, deprem riskinden vatandaşımızı kurtarmış oluruz. İstiyoruz ki içinde camileri olsun, sosyal donatıları, okulları, parkları ve bahçeleri olsun. Mahalle kültüründeki az katlı, yoğunluğu olmayan, hiçbir gelir elde etmediğimiz, sadece inşaat maliyetini çıkardığımız süreçte vatandaşımıza evlerini vereceğiz."

Söz konusu mahallelerde yıllardır süregelen bir mülkiyet problemi olduğunu belirten Kurum, bu sorunun çözümü için adımların atıldığını söyledi.

Kurum, konuşmasının devamında Erenköy gümrük alanının...