29 / 03 / 2024

Erenköy Turizm iletişim

Erenköy Turizm iletişim

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Erenköy Turizm iletişim Haberi

Erenköy Turizm iletişim

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi konusu: 1- Turizmin her sahasında çalışmak,bilhassa yabancı turist hareketlerinin çoğalmasına yardım etmek, Maksada uygun tesisler kurmak,işletmek veya işlettirmek yerli ve yabancılara ait tesis ve vasıtalarının işletmelerini kiralamak, satın almak, satmak veya onlarla işbirliği yapmak, Yerli yabancı turistik seyahatler ve geziler organize etmek. Konusu ile ilgili yerli ve yabancı her türlü şirket ve firmalara ortak olmak, satın almak veya onlarla işbirliği yapmak. Faaliyet konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul iktisap etmek, işlemek, işletmek, kiraya vermek, satmak, ipotek tesisetmek, ipoteği kaldırmak başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde ipotekler vesair ayni haklar tesis etmek ve bunları kaldırmak....