29 / 03 / 2024

Eresin Otelleri yeni otelini nereye açacak

Eresin Otelleri yeni otelini nereye açacak

Turizmdeki iniş çıkışlar, risklerini dengelemek isteyen otelcileri yeni arayışlara yöneltiyor. Bünyesindeki Eresin markasının yanı sıra,uluslararası markalarla işletilen üç tesisi bulunan Eresin Otelleri Londra'ya açılmak.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Martı Grubu'ndan yeni 'borç' hamlesi! Flaş gelişme!

Martı Grubu'nun Denizbank'a olan borcuyla ilgili yeni açıklama geldi. Grubun otelleri bankaya satılırken, işletme hakkı ise kendinde kaldı....

Eresin Yaşam Merkezi satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul'un merkezi Beykent'te konumlanan Eresin Yaşam Merkezi projesinde yaşam 2 ay sonra başlıyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin satışa çıkarıldı. Eresin Yaşam Merkezi projesinde daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor...

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Yeni huzurevleri beş yıldızlı otel konforunda!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir süredir yaşlı bakımı için alternatif modeller üzerine çalışılıyor. Yeni huzurevlerinde verilen hizmetler beş yıldızlı otelleri aratmıyor. 

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Aydın Didim'de 2 yeni otel hizmete açıldı!

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan iki yeni otelle birlikte ilçedeki yatak kapasitesi 2 bin 565 arttı. Aquasis De Luxe Resort & Spa ve Aurum Moon Resort otelleri Didim'de 2016 turizm sezonuyla birlikte hizmete girdi.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Eresin Otelleri'nin yeni hedefi Londra!

Turizmdeki iniş çıkışlar, risklerini dengelemek isteyen otelcileri yeni arayışlara yöneltiyor. Bünyesindeki Eresin markasının yanı sıra,uluslararası markalarla işletilen üç tesisi bulunan Eresin Otelleri Londra'ya açılmak.

İran 2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapacak!

2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapılması planlanan ve yatırımların ardından yıllık 20 milyon turist hedefleyen İran, başta Antalya olmak üzere Türkiye'deki otelleri örnek alıyor.

Eresin Otelleri yeni otelini nereye açacak Haberi

Eresin Otelleri yeni otelini nereye açacak

Turizmdeki iniş çıkışlar, risklerini dengelemek isteyen otelcileri yeni arayışlara yöneltiyor. Bünyesindeki Eresin markasının yanı sıra, BarceloM ve Best Western gibi iki uluslararası marka ile işletilen üç tesisi bulunan Eresin Otelleri Londra'ya açılmak.Eresin Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Eresin'in böylesi bir arayış içinde olduğunu öğrendik. Arkadaşımız Kerem Köfteoğlu'nun duyumlarına göre, Müberra Hanım bu aralar yeni otel arayışı için gözünü Londra'ya çevirmiş durumda. Bu arayışın altında iki temel neden bulunuyor. Biri, yukarıda sözünü ettiğimiz gibi son zamanlarda turizmde oluşan riskleri dağıtmak. Ancak araştırınca ilginç bir gerçekle daha karşılaştık. Meğer Müberra Hanım ile abisi ve kardeşi, eğitimlerini Londra'da yaptıkları için bu şehre karşı bir gönül bağları varmış. Amcası Bircan Eresin'in Eresin Topkapı'daki hisselerini satın aldıktan sonra Eresin Otelleri'ni abisi ve...