29 / 03 / 2024

ergn evler bursa

ergn evler bursa

Balat lokasyonuna adım atan ilk Lüks konut projesi olan Ergin Evler, Bursa'nın tarihi ve kültürel komşuluk mirasının yaşatılmasını hedefliyor. Mimar Osman Ergin, Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi.

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa'da heyelan nedeniyle bazı evler boşaltılıyor!

Bursa Osmangazi'de heyelan sebebiyle zarar gören binalarda hasar tespit çalışmaları başladı.

Bursa Deliballılar köyündeki tüm evler tescilli yapı ilan edildi!

Bursa'da bulunan bir köyde yapılan yanlış bir tespit sonucu köydeki evlerin tamamı tescilli yapı ilan edildi. Köylüler evlerine bir çivi bile çakamıyor. 

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Recep İvedik 6 filmindeki bungalov evler yıkıldı!

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Longoz Ormanları'nda çekilen 'Recep İvedik 6' filminin tamamlanmasından sonra, bölgeye hatıra olarak bırakılan bungalov evler şiddetli yağış sebebiyle yıkıldı

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler yaptırdı!

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

Bursa'da emlak fiyatları dönüşümle uçtu!

Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamına alınarak yıkımına başlanan evler emlak fiyatlarını uçurdu

Bursa Cephanelik bölgesi imara açılmadı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer’in Beşevler mahallesinde yer alan ve 1. derece doğal koruma alanında bulunan Cephanelik bölgesinin imara açılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.

Bursa Beşevler Hafize Hatun Camii yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Beşevler Hafize Hatun Camii, yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Bursa Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Camii yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, esnafın talepleri doğrultusunda tüm eksiklikleri giderilen ve daha önce açık olan orta avlusunun üzeri tamamen kapatılan Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Camii’nde incelemelerde bulundu.

ergn evler bursa Haberi

ergn evler bursa

Satışı devam eden ergin Evler'in yeni etabında, 190 metrekareden 800 metrekareye kadar 62 daire ve 12 villa yer alıyor. Komşuluk ünitesi tabir edilen ortalama 30'ar ailelik parçaların, master plana göre bir araya gelmesi, projenin ayrıcalıkları arasında. Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki evlerden şehir merkezine ulaşım 15 dakika. Giizelyalı Feribot İskelesi'ne 10 dakika uzaklıkta ve çevre yolu bağlantısının yanı başında olan Ergin Evler, etrafı ağaçlarla ve doğal sınırlar ile çevrilmiş zengin bir panoramaya sahip. Projede dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşmayı tercih ediyor. 


Mimar Osman Ergin, "Konut projemizde en önemli şey peyzaj. Bursalı olup da tarihi 2 katlı cumbalı evleri, bu evlerden oluşan mahalleleri ve buralardaki komşuluk ilişkilerini hatırlamayan yoktur. Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi. 


Sabah...