28 / 03 / 2024

erguvan inşaat demirbaş yapı w roof teslim tarihi

erguvan inşaat demirbaş yapı w roof teslim tarihi

Kurtköy W Roof teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlendi. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında hayata geçirilen projenin 1.500 metrekarelik ticari alanı bulunuyor.

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 90 TL sermaye bedeli ile Hakan Kandiş, Hakkı Kandiş ve Kaan Kandiş tarafından kuruldu. 

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri!

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri yüzde 5 peşinatla yapılabiliyor. Erguvan Premium Residence projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Erguvan İnşaat’tan konutta peşinat kolaylığı!

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimi sonrası Türk ekonomisini ve konut alıcısını desteklemeye yönelik adım atan şirketlerden olan Erguvan İnşaat, projelerinde peşinat kolaylığı sağlıyor

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine 12 bin kişi katıldı!

Erguvan İnşaat sektörde bir ilke imza atarak, düzenlediği anketlerle 12 bin kişiye "Nasıl proje isterdiniz'' sorusunu sordu. Anketlerde ve bölge halkından alınan taleplerde Erguvan Park ve Erguvan Premium isimlerinin öne çıktığını belirtildi.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin yeni projesine 10 bin 620 kişi katkıda bulundu.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine yoğun ilgi!

Erguvan İnşaat, internet üstünden potansiyel kullanıcılara nasıl bir konseptte yaşamak istediklerini, ne tarz bir gayrimenkul projesi istediklerini soruyor.

Erguvan İnşaat, yeni projesini halka soruyor!

Türkiye'de emlak ve yatırım konusunda, son yıllarda patlama yaşanıyor. Erguvan İnşaat, internette kullanıcılara nasıl bir konseptte yaşamak istediklerini, ne tarz bir gayrimenkul projesi istediklerini soruyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesini anket şekillendirecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki beşinci konut projesine başlamadan önce müşteriler internet üzerinden tercihlerini ortaya koyacak ve proje o tercihlere göre şekillenecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketinden homeofis çıktı!

Erguvan İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesinin anketine rekor katılım!

ERGUVAN İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Erguvan İnşaat’ın anketine rekor katılım gerçekleşti!

Teknopark’a komşu çok özel konumdaki arazide geliştireceği proje için buradaneolsun.com üzerinden müşteri tercihlerini belirleyen Erguvan İnşaat’ın anketine rekor katılım gerçekleşti.

erguvan inşaat demirbaş yapı w roof teslim tarihi Haberi

erguvan inşaat demirbaş yapı w roof teslim tarihi

Daire alanları 68 ile 190 metrekare arasında farklılık gösteren W Roof Kurtköy'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor. Proje 206 konut, 5 dükkandan oluşuyor. 


Kurtköy W Roof teslim tarihi bu yıl sonu olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçenekleri yer alıyor. 


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyan W Roof Konutları İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede 2+1 daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. 


Satışları devam eden Erguvan İnşaat W Roof projesi 1.500 metrekare ticaret alanına sahip. Projenin ortak yaşam alanları; sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness, spor alanlarından meydana geliyor. 


W Roof Kurtköy ulaşım: Yenişehir Mah. Millet Cad. No:22 Kurtköy /...