05 / 05 / 2024

Erguvan inşaat emlak konut kampanyasına katıldı mı

Erguvan inşaat emlak konut kampanyasına katıldı mı

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı , "Referandum nedeniyle nisana kadar nefesler tutulacak. Müşterinin kafası karışık. Şu an en büyük sorun güvenlik" diye konuştu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Erguvan İnşaat, yeni projesini halka soruyor!

Türkiye'de emlak ve yatırım konusunda, son yıllarda patlama yaşanıyor. Erguvan İnşaat, internette kullanıcılara nasıl bir konseptte yaşamak istediklerini, ne tarz bir gayrimenkul projesi istediklerini soruyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketinden homeofis çıktı!

Erguvan İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesinin anketine rekor katılım!

ERGUVAN İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Erguvan İnşaat’ın anketine rekor katılım gerçekleşti!

Teknopark’a komşu çok özel konumdaki arazide geliştireceği proje için buradaneolsun.com üzerinden müşteri tercihlerini belirleyen Erguvan İnşaat’ın anketine rekor katılım gerçekleşti.

Yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Taşınmaz satın alan kimselerin vergi mükellefiyeti bir sonraki sene başlıyor. Peki, satın alınan taşınmaz mal yeni inşaatsa emlak vergisi nasıl ödenir? Kanun gereğince yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesini müşteriler belirleyecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy'de inşa edeceği 5. projesine farklı bir şekilde başlıyor. İlk kez bir proje internet üzerinden 'Burada ne olsun?' sorusunun yanıtına göre şekillendirilecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin konseptini müşteriler belirleyecek!

Erguvan İnşaat Teknopark'a yakın arazideki yeni projesi için müşterilerine, 'Burada ne olsun?' sorusunu yöneltti. www. buradaneolsun.com internet sitesine gelen yanıtlar yeni projenin konseptini belirleyecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi!

Toplam 18 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi için ön talep toplanmaya başladı. Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek.

Erguvan inşaat emlak konut kampanyasına katıldı mı Haberi

Erguvan inşaat emlak konut kampanyasına katıldı mı


Son 15 yıldır ekonominin ve büyümenin temel dinamosu olarak görülen inşaat sektörüne verilen desteklere yenisi eklendi. Daha fazla konut üretimini ve satışını teşvik etmek için KDV oranları yeniden düzenlendi. 


Yapı ruhsatı 1 Ocak 2013 ile 31 Aralık 2016 arasında alınmış konut inşaat projeleri ile kamu tarafından ihalesi 1 Ocak 2013'ten itibaren yapılan konut projelerinde; metrekare vergi değeri 500 TL -1.000 TL arasında olan konutların tesliminde yüzde 8 KDV uygulanacak. Ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde damga vergisi sıfırlandı. 


1 Ocak'tan itibaren yaplacak konut projelerinde metrekare değeri 1.000 TL ile 2.000 TL arasında olan konutlann tesliminde ödenen KDV oranı yüzde 18'den yüzde 10'a kalıcı olarak indirildi. Ancak lüks konutları kapsayan 10 puanlık vergi indirimi ise süreli oldu. Metrekare vergi değeri 2.000 liranın üzerinde...