28 / 03 / 2024

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de konut ve ticari alan olarak hayata geçirildi...

Erguvan Premium Residence'ta hemen teslim 1+1'ler 3 milyon 850 bin TL'ye!

Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Erguvan Premium Residence'ta yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatlar 3 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri hemen yapılıyor.

Üsküdar Erguvan Evleri yarın sahiplerine teslim edilecek!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Erguvan Evleri projesi yarın sahiplerine teslim edilecek.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

 Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 193 daire satışa çıktı!

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı devam eden Çengelköy Erguvan Evleri projemizdeki 193 adet kat irtifaklı dairenin satışları başlamıştır.

Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 39 daire satışa çıkıyor!

Üsküdar, Çengelköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Çengelköy Erguvan Evleri Projesinde yer alan 39 daire satışa sunuldu.

Alkan Yapı’dan Kerpe’ye Doğaköy Premium Evleri! 200 bin TL’ye!

Alkan Yapı’dan İstanbul’un yanı başındaki cennet Kerpe’de premium bir proje Doğaköy Premium Evleri. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor…

Erguvan Premium Residence kampanyalı ödemeleri!

Erguvan Premium Residence kampanyalı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Pendik-Kurtköy'de inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. 

Erguvan Premium Residence kampanya!

Erguvan Premium Residence projesi Erguvan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede dolar kiracılı 2+1 dairelerde müthiş bir kampanya başladı. İşte Erguvan Premium Residence kampanya detayları...

Erguvan Premium Residence'ta dolar kiracılı 2+1'lerde kampanya!

Erguvan Premium Residence'ta dolar kiracılı 2+1'lerde kampanya başladı. Projede 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Yücesoy Konsept Evleri fiyat!

Premium 1 oda 1 salon daireler bulunan  Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

Kurtköy Erguvan Premium Residence teslimat!

284 adet daire ile 10 adet ticari birimden meydana gelen Kurtköy Erguvan Premium Residence'ta 2 bin 250 TL'ye varan kira garantisiyle satışlar devam ediyor..

Erguvan Premium Residence fiyat listesi 2018!

Erguvan Premium Residence fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Teknopark'a komşu olan projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi Haberi

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Erguvan Premium Residence projesi 10 bin 350 metrekare alana sahip. 


Erguvan İnşaat imzası taşıyan Erguvan Premium Residence projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yer alıyor. 38 bin metrekare inşaat alanı bulunan Erguvan Premium Residence projesinin inşaatı 1 Şubat 2016 tarihinde başladı. 


Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi!

Erguvan Premium Residence fiyat listesi 295 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında değişiyor. 284 adet konut ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesi 1 Şubat 2018 tarihinde teslim ediliyor.  


Erguvan Premium Residence projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, hamam, akustik grup stüdyo, plates odası, toplantı odaları, kafeterya, açık / kapalı otopark gibi imkanlar da olacak. 


Adres :  Ankara  Caddesi No:488...