24 / 04 / 2024

Erka Konsept lansmanı

Erka Konsept lansmanı

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak. Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Erka Konsept ile Erkan Panorama'da teslim için geri sayım başladı!

Erka Yapı imzası ile hayata geçirilen Erka Konsept projesi Mayıs ve Erka Panorama projesi de Haziran'da teslim edilecek...

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ertan Küçükgüzel ve Kahan Kara ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Häfele Concept Project markasının lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirdiği Häfele Concept Project ile müteahhit, mimar ve proje üreticilerine konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Türkiye; bu yeni projenin lansmanını Yapı Fuarı’nda yapacak.

Erka Konsept ve Erka Panorama'da satış oranları yüzde 35'i buldu!

Erka Yapı imzasıyla inşa edilen Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde yüzde 20 peşin, yüzde 69, 60 ay vade kampanyası devam ediyor. Projelerdeki satış oranı yüzde 35'i buldu.

Erka Grup 5 yılda 5 bin konut inşa edecek!

Kağıthane'de kentsel dönüşüme ağırlık veren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz: '40 yıllık Kağıthaneli olarak bölgemizde 8 adada inşaat planlarımızı sürdürüyoruz. Erka Panorama ve Erka Konsept projelerimizi yapıyoruz." dedi.

Erka Grup 3 yılda 1.400 konut yapacak!

Erka Grup’un Kağıthane’de hayata geçirdiği Erka Konsept ve Erka Panorama, bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Erka Konsept Kağıthane projesi!

Erka Konsept Kağıthane projesi 12 Ekim'de yapılacak lansmanla birlikte satışa sunulacak. Erka Konsept Kağıthane projesinde 70 daire yer alıyor...

Erka Konsept ve Erka Panorama'nın lansmanı 12 Ekim'de!

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak. Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.

Konsept Evleri Dumankaya'da 3 bin TL'ye kadar kira garantisi!

Dumankaya İnşaat tarafından Halkalı'da hayata geçirilmiş olan Konsept projesinde yüzde 10 indirim uygulaması hâlâ devam ediyor...

Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin lansmanı bugün yapıldı... Projede satışlar 5 bin dolar ilâ 7 bin 500 dolar arasında değişkenlik gösteriyor...

Konsept Dumankaya Halkalı'da yüzde 10 indirim! 184 bin TL!

Halkalı'da hayata geçirilen Konsept Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+ konut tipleri mevcut durumda... Projede teslimler 2014 yılının Haziran ayında yapılacak...

Erka Konsept lansmanı Haberi

Erka Konsept lansmanı

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak.


Kağıthane bölgesinde 30 yıla yakındır proje geliştiren Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.


Erka Grup, kentsel dönüşümün yasalaşmasıyla birlikte Kadıköy ve Kağıthane projelerini yürütüyor. Erka Grup’un kendi ortaklığının da olduğu 8 ayrı yapı adasında toplam 1400 konut kapasiteli projelerin çalışması devam ediyor.


Erka Grup, Erka Konsept ile başlayacağı kentsel dönüşüm hamlesini sürdürerek, orta vadede portföyündeki 1400 konutu tamamlayacak.  Erka Grup, beş yıl içinde 3000 konut yapmayı hedefliyor.