27 / 04 / 2024

Erka Konsept satış oranları

Erka Konsept satış oranları

Erka Yapı imzasıyla inşa edilen Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde yüzde 20 peşin, yüzde 69, 60 ay vade kampanyası devam ediyor. Projelerdeki satış oranı yüzde 35'i buldu.

Gürkayalar Konsept'te yaşam Temmuz'da başlıyor! 

Gürkayalar Konsept projesinde konut satışları devam ediyor. Temmuz'da yaşamın başlayacağı proje, 4 bin 805 metrekarelik arsada inşa ediliyor. Peki Gürkayalar Konsept'te hangi konut tipleri var, metrekareleri ne kadar? İşte Gürkayalar Konsept ile ilgili tüm merak edilenler...

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Yabancıya satılan her 2 konuttan birisi İstanbul’da!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Türkiye genelinde yabancıya satılan her 2 konuttan birisinin İstanbul’da yer alan konsept projelerden gerçekleştiğini ve bu talebi gören gayrimenkul geliştiricilerinin pazarlama çalışmalarını yabancı müşteri pazarına çevirdiğini değerlendirdi....

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Donald Trump 'Grönland'ı satın alacak' iddialarını doğruladı!

ABD Başkanı Donald Trump, Grönland'ı satın alacağı iddialarını doğruladı. Trump, "Böyle bir konsept gelişti. Bir tür gayrimenkul anlaşması" dedi.

Erka Konsept ile Erkan Panorama'da teslim için geri sayım başladı!

Erka Yapı imzası ile hayata geçirilen Erka Konsept projesi Mayıs ve Erka Panorama projesi de Haziran'da teslim edilecek...

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

İzmir Yücesoy Konsept satılık daire!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan İzmir Yücesoy Konsept projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında konumlandırılıyor.

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim!

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Yücesoy Konsept Evleri fiyat!

Premium 1 oda 1 salon daireler bulunan  Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

İzmir Yücesoy Konsept teslim tarihi!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan Yücesoy Konsept Çiğli projesinde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

Yücesoy Konsept 219 bin TL'ye ön satışta! Yeni Proje!

Ön satışa çıkan İzmir Yücesoy Konsept projesinde premium 1+1 daireler bulunuyor. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ertan Küçükgüzel ve Kahan Kara ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erka Konsept satış oranları Haberi

Erka Konsept satış oranları

Erka Yapı’nın Kağıthane’de yapımına ve satışına devam ettiği Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde, lansman ile başlayan; “%20 peşin,%69, 60 ay vade” kampanyası devam ediyor.


Erka Konsept’te;2+1,3+1 konut tipleri yer alırken, fiyatlar 440 bin TL’den başlıyor.  Erka Panorama’da ise 1+1 ve 2+1 konutlarda fiyatlar 362 bin TL’den başlıyor.


3 AYDA %30’U SATILDI

İstanbul merkezi noktalarından Kağıthane’de hayat bulan  Erka Konsept’in %40’ı ve Erka Panorama’nın, %25’i satılırken, bu iki projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.


Erka Yapı’nın Kağıthane’deki kentsel dönüşüm  çalışmalarının ilk adımlarını oluşturan ve %50’ı tamamlanan Erka Konsept ve Erka Panorama Mayıs 2018’de teslim edilecek. Erka Yapı, Kağıthane’de kentsel dönüşüm kapsamında 3 yıl içinde 9 ayrı adada 1400 konut yapacak.

İstanbul’un merkezi yerinde ekonominin can damarı olan büyük finans kuruluşlarının sıralandığı Levent-Büyükdere Caddesi’ne...