25 / 04 / 2024

Erkut Time

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can, Melda Esmer ve Ümit Saldere ortaklığında kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'ye!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Dinç tarafından kuruldu.

İstihdam kalkanı paketinde 8 milyon üniversiteliye part-time iş fırsatı!

İstihdam kalkanı paketinde gençler için yeni çalışma modelleri ve teşvikler yer alıyor. Part-time çalışmada sosyal güvenlik, izin, kıdem tazminatı gibi haklar güvenceye alınacak. Genç çalıştıran işverenin sigorta primi düşürülecek.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 385 bin TL'den başlıyor!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın Ümraniye semtinde hayata geçirilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Erkut Çavuş kimdir?

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş kimdir?  Erkut Çavuş bugüne kadar hangi işlerde görev yaptı? 

Time 34 Gayrimenkul İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Time 34 Gayrimenkul İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 TL sermaye bedeli ile Kerem Keleşer tarafından kuruldu.

English Time 2020’ye kadar 100 şubeye ulaşacak!

22 yıldır dil eğitimi hizmeti veren English Time franchising sistemiyle şube sayısını artıracak. Türkiye'nin her yerinden franchising talepleri aldıklarını söyleyen English Time Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şimşek, 42 olan şube sayısını 2020 yılında 100'e ulaştırmayı hedeflediklerini ifade ediyor…

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri oldu!

Tüpraş eski Genel Müdürü Yavuz Erkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atandı...

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Erkut Time Haberi

Erkut Time

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...