26 / 04 / 2024

eroğlu gayrimenkul-doğa şehircilik platform merter satış ofisi

eroğlu gayrimenkul-doğa şehircilik platform merter satış ofisi

Platform Merter resimleri haberimizde yer alıyor. Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortaklığı ile hayata geçirilen proje konut ve ofis alanları ile Merter'de yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyor...

Platform Merter satılık daire!

1+1 ila 5+1 arasında farklılık gösteren konut tiplerinden meydana gelen Platform Merter satılık daire bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Sacit Eroğlu tarafından kuruldu.

Kuloğlu Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuloğlu Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Kuloğlu Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuloğlu Gayrimenkul Şubesi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Şendur tarafından açıldı.

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

Doğa Şehircilik'ten Ümraniye NETAŞ arazisine karma proje!

Doğa Şehircilik, bünyesinde olan Ümraniye'deki NETAŞ arazisinde konut, dükkan, ofis olarak karma bir proje hayata geçirmeyi planlıyor. proje 2018 yılının sonuna doğru başlayacak...

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Eroğlu Skyland Seyrantepe daire fiyatları!

Skyland İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede peşinatsız 3 bin 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat!

Arsa alanı 46 bin metrekare olan Eroğlu Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat listesi 735 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Doğa Şehircilik Karat 34 fiyat listesi!

Doğa Şehircilik ve Başyapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Karat 34 projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. İşte Doğa Şehircilik Karat 34 fiyat listesi...

Eroğlu Skyland Evleri ne zaman teslim?

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Eroğlu Skyland Evleri 700 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Eroğlu Skyland Evleri ne zaman teslim?

Eroğlu Skyland İstanbul proje fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Eroğlu Skyland İstanbul proje fiyatları 553 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin Mart 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

eroğlu gayrimenkul-doğa şehircilik platform merter satış ofisi Haberi

eroğlu gayrimenkul-doğa şehircilik platform merter satış ofisi

Lokasyon olarak Avrupa Yakası Merter'de, E-5 Karayolu üzerinde yer alan Platform Merter, metro, metrobüs ve Atatürk Havalimanı'na da yakın mesafedeki konumuyla ulaşım açısından kolaylık sağlıyor.


Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortak imzası ile yükselen Platform Merter Projesi, 20 bin metrekarelik alana sahip. Proje, Türkiye'nin ilk ve tek toptan tekstil ticaret merkezi olacak.


142 bin 300 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Platform Merter'de 11 adet normal daire, 81 adet rezidans daire, 33 adet teraslı daire ve satışı tamamlanan 215 adet suit daireye yer verildi. Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılabilen projede,  Türk Hamamı, sauna, yüzme havuzu, SPA ve cocierge ile resepsiyon hizmeti gibi özellikler de yer alıyor.


1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar daire alternatifleri bulunan Eroğlu Gayrimenkul-Doğa Şehircilik...