25 / 04 / 2024

Erol Bayraktar kaynaşlı

Erol Bayraktar kaynaşlı

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kimdir? Erol Bayraktar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Bayraktar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Bayraktar...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Eylülde market ürünlerine zam yağdı! 37 üründen 29'unun fiyatı yükseldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eylül ayında marketlerde satılan 37 ürünün 29'unda fiyatın yükseldiğini belirtti.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Enerji Bakanı bayraktar: ‘Suudi Arabistan ile enerji alanında da iş birliği sağlamayı amaçlıyoruz’

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir TV programında, Türkiye'nin enerji gündemine ile ilgili birtakım değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, "Suudi Arabistan ile enerji sektöründe önemli bir iş birliği sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Kaynaşlı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Düzce İli Kaynaşlı Belediye Başkanlığı, Düzce Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Zirve Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zirve Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erol Bayraktar tarafından açıldı.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Nevzat Bayraktar, Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü oldu!

Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, 11 Şubat 2020 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla, genel müdürlük görevine Nevzat Bayraktar atandı...

Erol Bayraktar kaynaşlı Haberi

Erol Bayraktar kaynaşlı

Erol Bayraktar kimdir?

1971 yılında Kaynaşlı Darıyeri Hasanbey Köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde orta okul ve liseyi Düzce İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Lisans öğrenimini Mısır / Kahire EL – EZHER ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAÜLTESİ’ nde tamamladı. Lisans eğitimi boyunca Kahire Milli Türk Talebe Birliği (MTTB)’ de Düzceliler Başkanı olarak hizmet etti. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul Özel Çamlıca Lisesi ve Akçakoca Yurtlarında eğitmenlik ve psikolojik danışmanlık görevlerinde bulundu.


Vatani görevini Tekirdağ/Çerkezköy’ de kısa dönem olarak tamamlayıp Milli Eğitim Bakanlığının ataması ile Batman/Bağlar İlköğretim Okulunda sınıf ve meslek dersi öğretmenliği yaptı.


28 Şubat sürecinin keyfi uygulamaları nedeniyle kazanılmış eğitim/öğretim haklarının elinden alınmasından dolayı yüksek lisans (master) eğitimi için Almanya’ ya gitti.  Freiburg-Goethe Enstitüsü dil kursunu tamamlayıp ERLANGEN ÜNİVERSİTESİ’ nde Yüksek Lisans yapmaya hak kazandı....