25 / 04 / 2024

Erol Berktaş kimdir

Erol Berktaş kimdir

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 16 No’lu İnşaat Malzemeleri Üretimi ve Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Erol Berktaş, üreticilerin şehir merkezinde farklı bölgelerde olduğunu belirtti. Berktaş, üreticilerin tek çatı altında toplanması gerektiğini söyledi.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Mersinli inşaat malzemeleri üreticileri sanayi sitesi istiyor!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 16 No'lu İnşaat Malzemeleri Üretimi ve Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Erol Berktaş, inşaat üreticilerinin aynı merkezde toplanıp üretimlerini sürdürmesi gerektiğini belirtti.

İnşaat malzemesi üreticileri sanayi sitesi istiyor!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 16 No’lu İnşaat Malzemeleri Üretimi ve Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Erol Berktaş, üreticilerin şehir merkezinde farklı bölgelerde olduğunu belirtti. Berktaş, üreticilerin tek çatı altında toplanması gerektiğini söyledi.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Orhan Erdil kimdir?

Türkiye'nin ilk 45 katlı projesini Erol Simavi ile yapmaya çalışan ve 1984 yılında Türkiye'nin ilk lagün projelerini, İzmir Atakent ve Mavişehir projelerini yapan Yüksek Mimar Orhan Erdil kimdir?

Erol Demir kimdir?

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Demir kimdir? Erol Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Demir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Müteahhit Erol Demir..

Erol Berktaş kimdir Haberi

Erol Berktaş kimdir

Mersin’deki inşaat malzemesi üreticileri, şehir dışında kurulacak bir sanayi sitesine taşımak istiyor. 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 16 No’lu İnşaat Malzemeleri Üretimi ve Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Erol Berktaş, üreticilerin şehir merkezinde farklı noktalarda bulunduğunu belirterek, şu açıklamayı yaptı:


"Bu durum gerek gürültü gerekse üretim sırasında oluşan atıklar nedeniyle çevre kirliliğini beraberinde getiriyor. Aynı zamanda bu firmalarımızın büyük makinelerinin ya da ürünlerinin kaldırılıp indirilmesi için kullanılan vinçlerin de gerek trafiğe gerekse çevre sakinlerine önemli ölçüde olumsuz etkisi oluyor. Tüm bu sorunların çözümü, bu iş kolundaki üreticilerin şehir dışında bir merkezde toplanması ile mümkün...