23 / 04 / 2024

erol bilecik

erol bilecik

Seba İnşaat ve Index Grup imzası taşıyan Seba Office Boulevard projesinin lansmanı 25 Kasım 2014 Salı günü Radisson Blue Hotel Şişli'de gerçekleşecek. Toplantıda projenin detayları konuşulacak.

İndeks Grup inşaat sektörüne giriyor!

İndeks Grup, iştirakilerinden Teklos ile inşaat sektörüne girmeye hazırlanıyor...

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik, Seba Office Boulevard projesinde 83 milyon kar etti!

Türkiye'nin lider teknoloji dağıtım grubu lndex Grup şirketi İndeks Bilgisayar, yaklaşık 30 yıllık başarı çizgisini bu yıl 156 milyon liralık net kâr ile taçlandırdı. Ancak bunun 83 milyon liranın üzerindeki bölümünü Seba Office Boulevard projesinden yazılan kâr oluşturdu.

Türkiye ekonomisi inşaattan besleniyor!

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, katıldığı bir televizyon programında Türkiye ekonomisi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ekonomide büyümeye inşaat sektörü katkısı!

TÜSİAD Başkanlığı'nı genel kurulda devralan Erol Bilecik, ekonomiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bilecik, İnşaat sektörü son yıllarda büyümeye önemli katkı yaptı. Biz sürdürülebilir yüksek büyümenin temeline verimliliği koyuyoruz'' dedi.

Erol Bilecik: Her mahalleye bir teknokent yapılmalı!

Index Grup Türkiye’nin en büyük bilişim distribütörü. Grubun kurucusu ve CEO’su Erol Bilecik Türkiye’nin bilişim sektöründe büyümek için hızlı hareket etmeye ihtiyacı olduğunu söylerken, “Neden her mahallede bir teknokent olmasın” diyor.

Memduh Boydak TÜSİAD'dan istifa etti!

TÜSİAD, yönetim kurulu üyelerinden Mehmuh Boydak'ın bu görevinden istifa ettiğini açıkladı.Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Erol Bilecik üstlendi.

Elginkan, Bilecik'e 50 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Akçen, vitrifiye ve yer duvar seramiği başta olmak üzere Bilecik'te organize sanayi bölgesinde ilk etapta 50 milyon Euro'luk yatırım planladıklarını söyledi

Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağcı: "Projelerle bilecik belediyesinin örnek ve çevreci olduğunu ispat edeceğiz" dedi.

Bilecik Üyücük Tümülüsü arkeolojik sit alanı oldu!

Bilecik Merkez Deresakarı Köyü'nde tespit edilen Üyücük Tümülüsü 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi. Üyücük Tümülüsü'ne ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bilecik'te orman yangını çıktı!

Bilecik'te orman yangını çıktı. Bilecik Bayırköy beldesindeki yangın yaklaşık olarak 1 hektar alana zarar verdi. Çıkan yangın yaklaşık, 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.

Erol Aksoy’un lüks dubleksi 2.9 milyon TL'ye satıldı!

TMSF, batık bankacı Erol Aksoy’un oturduğu İstanbul Tarabya’daki Boğaz’a nazır lüks dubleks daireyi başka bir vatandaşa sattı. Evi, 2 milyon 875 bin liraya Z.S. adlı vatandaşın aldığı öğrenildi.

Erol Aydın kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine sahip Erol Aydın kimdir? Erol Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erol Aydın...

erol bilecik Haberi

erol bilecik


Index Grup CEO'su Erol Bilecik ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli'nin katılımıyla düzenlenecek lansmanda kayıt ve kahvaltı saat 09:30 ve 10:00 arasında, toplantı ise saat 10:00 ve 11:30 arasında yapılacak.


Seba Office Boulevard projesinin detayları ve projenin yaratacağı katma değeri 25 Kasım'da gerçekleşecek basın toplantısıyla...